Očuvanje Srpske i ekonomije glavni cilj SDS-a (VIDEO)

- Osnovni principi SDS su očuvanje Republike Srpske i njene dejtonske autonomije, zatim zaštita prava i najugroženijih kategorija, kao što su penzioneri, borci i socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Republika Srpska 21.06.2021 | 15:16
Očuvanje Srpske i ekonomije glavni cilj SDS-a (VIDEO)

Ovo je danas rekao, na konferenciji za novinare, predsjednik SDS Mirko Šarović, nakon sjednice Predsjedništva te stranke, koja je održana danas u Banjaluci.

Šarović je rekao da su to principi, koji su sadržani u zajedničkom dokumentu oko koga treba da se okupie opozicione stranke i svi oni koji žele promjene u Republici Srpskoj.

Šarović se osvrnuo i na jučerašnju posjetu zvaničnika Republike Srpske Bijeljini.

Predsjedništvo SDS podržava stavove gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, koji je za Bijeljinu tražio ono što joj pripada.

"Tražimo jednak odnos vlasti prema svima bez obzira koja je stranka gdje na vlasti i na tome ćemo do kraja da insitiramo", rekao je Šarović.

On je najavio i sjednicu Glavnog odbora SDS, koja će se održati početkom jula u Banjaluci.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kostolomac

21.06.2021 13:47

Svi vi samo pricate o nekakvom ocuvanju srpske, a svi znaju da je srpska ugrozena iznutra, a ako iko moze nastetiti srpskoj to su politicari u samoj srpskoj, ne postoji politicko Sarajevo koje ne zeli mir u jednoj ekonomski jakoj BIH sa dva entiteta i sa STOP odlasku mladih i skolovanih.

ODGOVORITE
Name

Idealno

21.06.2021 15:38

Pa de nam javno otkrij ko su ti što je ruše iznutra, nemoj da moramo nagađati, ne stidi se samo reci...

Name

20 godina pljacke

21.06.2021 16:08

Samo Vi cuvajte, ako jos ima nesto za cuvanje?

ODGOVORITE
Name

Buco

21.06.2021 21:53

A vidi im ženskica, sve "ljepotice" ne dao bog usanjati....

Name

Trnoviti put sdsa

22.06.2021 07:40

U Trnovu svi pričaju da je odbornik Lučić potrčko od M.Bjelice koji je u socijalističkoj partiji.Pitanje za sds,kako neko ozbiljno da nas shvati kada nam vrh stranke uzima pare od pozicije i igraju za kontra tabor,radije ćemo izaći iz sdsa i nećemo biti nigdje nego da budemo sluge kao što su svi iz opštinskog odbora Trnovo..

ODGOVORITE