Медојевић: Кривокапић да поднесе оставку

Председник црногорског Покрета за промене (ПзП) Небојша Медојевић позвао је данас премијера Здравка Кривокапића да, како је рекао, "спаси своју породицу, цркву, народ и државу" и одмах поднесе оставку.

Регион 20.06.2021 | 21:02
Медојевић: Кривокапић да поднесе оставку

Медојевић је рекао да је Кривокапић довео земљу у стање хаоса и оценио да ће га, како је навео, "историја упамтити као лажова и издајника".

"Неспособан да води Владу, постао је лак плен сорошоида из Вијести. Није ни постао премијер, а већ је са својим ортаком Мицкејом (министар финансија Милојко Мицкеј Спајић) ушао у криминал и тајно задужио земљу 750 милиона евра, за шта постоји основана сумња да је узео корупционашку провизију", тврди Медојевић.

Он је назвао Кривокапића и "неискусним, неопрезним, а алавим на паре" и навео да је црногорски премијер одмах постао предмет обраде и Агенције за националну безбедност и страних служби, преноси РТЦГ.

"Окружен шпијунима и компромитованим сарадницима, врло брзо је постао мета уцена и изабрао је пут издаје и пљачке", рекао је Медојевић.

У међувремену је, како је навео, Кривокапић упао у параноју, "свугде види непријатеље и почео је да уваљује и своју породицу у криминал".

Медојевић је оценио да је Кривокапић издао митрополита Амфилохија који га је, како је рекао, из буђавог кабинета, довео на чело листе За будућност Црне Горе, додаје ЦДМ.

“Издао је Цркву која је све своје капацитете уложила да га подржи. Издао је народ који му је веровао да ће демонтирати режим (председника Мила) Ðукановића, похапсити лопове из ДПС-а и одузети опљачкану имовину. Постао је крпа власника Вијести", рекао је Медојевић.

(Тањуг)


Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Wwе

21.06.2021 03:57

Па зар Медојевић није дао оставку на посланички мандат???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњезана

21.06.2021 06:52

Кривокапиц је био НОРМАЛАН све до доласка у Бањалуку и сусрета са ДЗЕЛАТОМ милорадом додиком! С тим сусретом је пукао гром!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре-Сњезана

21.06.2021 07:33

Ненормална си

Name

РЕ РЕ Сњежана

21.06.2021 08:29

вама је све ненормално што је за читав свијет нормално