Medojević: Krivokapić da podnese ostavku

Predsednik crnogorskog Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević pozvao je danas premijera Zdravka Krivokapića da, kako je rekao, "spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu" i odmah podnese ostavku.

Region 20.06.2021 | 21:02
Medojević: Krivokapić da podnese ostavku

Medojević je rekao da je Krivokapić doveo zemlju u stanje haosa i ocenio da će ga, kako je naveo, "istorija upamtiti kao lažova i izdajnika".

"Nesposoban da vodi Vladu, postao je lak plen sorošoida iz Vijesti. Nije ni postao premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom (ministar finansija Milojko Mickej Spajić) ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona evra, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju", tvrdi Medojević.

On je nazvao Krivokapića i "neiskusnim, neopreznim, a alavim na pare" i naveo da je crnogorski premijer odmah postao predmet obrade i Agencije za nacionalnu bezbednost i stranih službi, prenosi RTCG.

"Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje i pljačke", rekao je Medojević.

U međuvremenu je, kako je naveo, Krivokapić upao u paranoju, "svugde vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal".

Medojević je ocenio da je Krivokapić izdao mitropolita Amfilohija koji ga je, kako je rekao, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste Za budućnost Crne Gore, dodaje CDM.

“Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži. Izdao je narod koji mu je verovao da će demontirati režim (predsednika Mila) Ðukanovića, pohapsiti lopove iz DPS-a i oduzeti opljačkanu imovinu. Postao je krpa vlasnika Vijesti", rekao je Medojević.

(Tanjug)


Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Wwe

21.06.2021 05:57

Pa zar Medojević nije dao ostavku na poslanički mandat???!!!

ODGOVORITE
Name

Snjezana

21.06.2021 08:52

Krivokapic je bio NORMALAN sve do dolaska u Banjaluku i susreta sa DZELATOM miloradom dodikom! S tim susretom je pukao grom!!!

ODGOVORITE
Name

Re-Snjezana

21.06.2021 09:33

Nenormalna si

Name

RE RE Snježana

21.06.2021 10:29

vama je sve nenormalno što je za čitav svijet normalno