Муризу Мемићу упућене пријетње смрћу

Муриз Мемић, који се већ пет година бори да се открије истина о смрти његовог сина Џенана Мемића, добио је пријетње смрћу.

Босна и Херцеговина 20.06.2021 | 19:23
Муризу Мемићу упућене пријетње смрћу

Ова информација објављена је на Фацебоок страници "Правда за Џенана Мемића". У информацији се наводи да су пријетње пријављене МУП-у Кантона Сарајево.

"Након пет година борбе и коначно првих хапшења, почеле су и директне пријетње. Изгледа да гори под ногама и да смо ударили гдје их највише боли. Пријетња убиством Муризу Мемићу од нама познате особе, а везане за овај случај, управо је пријављена МУП-у КС. Позвали су Муриза да одмах дође у крим службу", наведено је у информацији.

Додаје се да ће пријетња убиством бити пријављена Тужилаштву БиХ.

"Ономе ко је пријетио поручујемо да има ко да чува Муризу леђа! Ударите на Муриза, ударили сте на све нас", закључује се у објави.

Подсјетимо, Суд БиХ јуче је одредио једномјесечни притвор Алиси Рамић (дјевојачко Мутап) те Муамеру Ожеговићу, рецепционару илиџанског хотела Црyстал у вријеме смрти Џенана Мемића.

Одлука је донесена након што је пред Судом БиХ одржано рочиште на којем је разматран приједлог Тужилаштва БиХ, које је затражило једномјесечни притвор за Алису Рамић, бившу дјевојку убијеног Џенана Мемића, и још три особе које се доводе у везу с овим случајем.

Раније ове године ухапшени су Алисин отац Зијад Мутап, бивши шеф Одсјека за саобраћајне истраге Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС) Хасан Дуповац и службеник МУП-а КС Јосип Барић. Они су ухапшени у склопу истраге о евентуалним незаконитостима у истрази страдања Џенана Мемића 2016. године.

(Клиx)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Тако је, БРАВО!

20.06.2021 17:42

"Ономе ко је пријетио поручујемо да има ко да чува Муризу леђа! Ударите на Муриза, ударили сте на све нас",

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макљен

20.06.2021 18:14

Марс багро олоска убилисте цовјеку сина сад пријетите и њему владајуца багра мисли да све мозе е неце моци,,сви ви који годинама стојите на страни мафијаса и криминалаца и вама долази црни петак,,готовисте цека се трен васег хапсења.

Name

Ре

20.06.2021 19:15

Клупко се одмотава и настаје нервоза. Банда је стјерана уза зид. Овакав борац за правду ријетко се виђа и најјачи би поклекли.

Name

Борац

20.06.2021 19:27

Тако су и Драгицевицу претили.

Name

Посматрац

20.06.2021 17:49

СВИ СМО МИ МУРИЗЗЗЗ...ПОДРСКА ЗА ХРАБРОГ ОЦА ЈЕДНОГ ПРЕЛЕПОГ АНДЈЕЛА...КЛОСАРИ МОГУ САМО ДА ПРЕТЕ А УСКОРО ЦЕ У ЗАТВОР СВИ КОЈИ СУ УМЕСАНИ НА БИЛО КОЈИ НАЦИН...А УУУ КАКО СУ СЕ УСРАЛИ ПОЈЕДИНЦИ...ФУУУУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

20.06.2021 17:59

Драги Муризе,они су готови.Правда за твоје дијете !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

20.06.2021 18:06

Кажите читаво име и презиме особе која је претила и онако намуценом оцу страдало младића, зар нам треба таква држава са таквом полицијом са таквим судством докле висе тетор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из прикрајка

20.06.2021 18:14

А Вреци се гаце тресу, јос мало мајсторе па и ти у апсану. Доста те је било ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

20.06.2021 18:21

Купи ти муризе аутомат пистољ је мало за багру која пријети па јос ако знас ке ти саље пријетње право на му на врата па га приупитај за здравље. Они су теби давно узели зивот када су ти убили дијете. Зелим ти да се одбранис од криминалаца.

ОДГОВОРИТЕ