Петровић: Чега се то плаши бијељински СНСД?

"Бијељинска филијала бањалучког СНСД-а забрањујући странкама тзв. коалиције Договор за Бијељину, да се одазову на позив градоначелника још једном је показала своје талачко понашање", каже се у саопштењу градоначелника Бијељине Љубише Петровића.

Република Српска 17.06.2021 | 17:41
Петровић: Чега се то плаши бијељински СНСД?

"Политичка незрелост се огледа управо у чињеници да СНСД намеће своје идеје, програме и вољу у име свих десет странака иако свака од њих има свој програм циљеве и другачију политику. Не треба ни сумњати да и овај пут СНСД пласира причу о некаквим двоструким аршинима. Све странке су на састанак позване у различите термине, укључујући и СДС, ПДП и ДНС", каже се у саопштењу.

Даље се наводи да са друге стране, политичко лицемјерство достиже свој врхунац када представник Уједињене Српске јавно позива градоначелника на конструктиван дијалог, а потом се не појави на састанку.

"Поставља се питање ко се кога овдје више плаши; Да ли СНСД својих колационих партнера или коалициони партнер газде СНСД-а", каже се у саопштењу.

"Упркос,  још једном игнорисању позивам оне политичке партије, које нису дале на употребу своје гласаче СНСД-у и нису изгубиле свој политички идентитет  да се одазову позиву и дођу у градску управу на конструктиван дијалог", истиче се у саопштењу за јавност.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тако је градонацелнице

17.06.2021 16:43

Криминалцима је образ дјон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооо

17.06.2021 17:02

Зута це то ријесити!!!овдје поток тамо грм!!!! Папака накуповати и ет проблем ријесен!!!!! Трговина на велико и мало политицких пспакаааа !!!изгледа мањка !!????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

18.06.2021 04:38

Петровицу Хапси дебиле мице мицица врацај 100 милиона км а та прица дасе плаци неко то је празна прица ти си сњима њихов Ронхилов Кад бусес похапсио мицице вратио народу Сто су покрали 100 милиона тада си за постовање до тада обицни Милокрадов криминалац послусни и ниста висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Галеб

18.06.2021 06:55

А засто их ти не похапсис? Невјероватно је да јос има толико глупих и необразованих људи, који не знају ни ста су надлезности градонаценика... подједнако мозе да ухапси неког као и ти, па изволи...