Petrović: Čega se to plaši bijeljinski SNSD?

"Bijeljinska filijala banjalučkog SNSD-a zabranjujući strankama tzv. koalicije Dogovor za Bijeljinu, da se odazovu na poziv gradonačelnika još jednom je pokazala svoje talačko ponašanje", kaže se u saopštenju gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

Republika Srpska 17.06.2021 | 17:41
Petrović: Čega se to plaši bijeljinski SNSD?

"Politička nezrelost se ogleda upravo u činjenici da SNSD nameće svoje ideje, programe i volju u ime svih deset stranaka iako svaka od njih ima svoj program ciljeve i drugačiju politiku. Ne treba ni sumnjati da i ovaj put SNSD plasira priču o nekakvim dvostrukim aršinima. Sve stranke su na sastanak pozvane u različite termine, uključujući i SDS, PDP i DNS", kaže se u saopštenju.

Dalje se navodi da sa druge strane, političko licemjerstvo dostiže svoj vrhunac kada predstavnik Ujedinjene Srpske javno poziva gradonačelnika na konstruktivan dijalog, a potom se ne pojavi na sastanku.

"Postavlja se pitanje ko se koga ovdje više plaši; Da li SNSD svojih kolacionih partnera ili koalicioni partner gazde SNSD-a", kaže se u saopštenju.

"Uprkos,  još jednom ignorisanju pozivam one političke partije, koje nisu dale na upotrebu svoje glasače SNSD-u i nisu izgubile svoj politički identitet  da se odazovu pozivu i dođu u gradsku upravu na konstruktivan dijalog", ističe se u saopštenju za javnost.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tako je gradonacelnice

17.06.2021 16:43

Kriminalcima je obraz djon.

ODGOVORITE
Name

Ooo

17.06.2021 17:02

Zuta ce to rijesiti!!!ovdje potok tamo grm!!!! Papaka nakupovati i et problem rijesen!!!!! Trgovina na veliko i malo politickih pspakaaaa !!!izgleda manjka !!????

ODGOVORITE
Name

Galeb

18.06.2021 04:38

Petrovicu Hapsi debile mice micica vracaj 100 miliona km a ta prica dase placi neko to je prazna prica ti si snjima njihov Ronhilov Kad buses pohapsio micice vratio narodu Sto su pokrali 100 miliona tada si za postovanje do tada obicni Milokradov kriminalac poslusni i nista vise

ODGOVORITE
Name

Re Galeb

18.06.2021 06:55

A zasto ih ti ne pohapsis? Nevjerovatno je da jos ima toliko glupih i neobrazovanih ljudi, koji ne znaju ni sta su nadleznosti gradonacenika... podjednako moze da uhapsi nekog kao i ti, pa izvoli...