Тужилаштво: Бивша дјевојка Џенана Мемића испитана

Алиса Мутап, бивша дјевојка настрадалог младића Џенана Мемића која је ухапшена јуче у Сарајеву, испитана је данас у Тужилаштву БиХ.

Босна и Херцеговина 17.06.2021 | 16:44
Тужилаштво: Бивша дјевојка Џенана Мемића испитана

Према информацијама Аваза Мутап се није бранила шутњом, него је активно изнијела своју одбрану. То је потврдио и њен адвокат Горан Драговић. Како је рекао, очекује се тужилачка одлука.

– Она се није бранила шутњом али не можемо износити детаље. Оно што могу рећи да је  је активно изнијела своју одбрану и сачекаћемо да тужилачку одлуку за коју не знамо каква ће бити. Нисмо се бранили шутњом и нема разлога ништа да се крије – рекао је Драговић за Аваз.

Осим Алисе Мутап, ухапшен је и Муамер Ожеговић, запосленик хотела на Илиџи који је предат Тужилаштву

Ожеговић је био рецепционер у хотелу “Црyстал” у кобној ноћи. Ухапшени су и припадници  Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, Неџад Хрват и Небојша Вељовић  у оквиру истраге о убиству младића Џенана Мемића.

Вељовић и Хрват су трагичне ноћи на Илиџи осигуравали дипломатске објекте. Тужилаштво БиХ их сумњичи за прикривање доказа.

Тачније, сумње се да су циљем прикривања доказа, свјесно својим надређенима прво дојавили да је повријеђена само једна особа да би тек касније рекли да су “ипак повријеђене двије особе”.

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кокан

17.06.2021 15:19

Какву је изјаву могла дати ако је имала амнезију?! Ту нешто не штима,мала нешто мут!!;

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

17.06.2021 15:36

Нажалост иде куци обични перфоманс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да али

17.06.2021 16:15

Изгледа да су кренули да раде то сто су требали одавно. Гдје им је га.далида која се много намуцила..

Name

Њоки

18.06.2021 11:06

Полиција 100 посто умјесан у прикривању доказа.Полиција неради свој посао ни у РС јер нема контроле над радом на свим нивовима .Гори су од правосуда .

ОДГОВОРИТЕ