Висока делегација Српске код градоначелника Бијељине

"Град Бијељина је отворен град и свако ко жели да помогне развоју нашег града и стварању услова за више радних мјеста и бољи живот грађана - Добродошао је у наш град!", казао је први човјек Бијељине.

Република Српска 17.06.2021 | 12:02
Висока делегација Српске код градоначелника Бијељине

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић у недјељу ће у градској кући са својим сарадницима примити високу делегацију коју ће предводити предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, саопштено је из Кабинета градоначелника Бијељине.

"Добили смо позив из Кабинета предсједнице Републике Српске да ће у недјељу посјетити Бијељину и очекујем да ћемо на том састанку у Градској управи разговарати о важним питањима која се тичу реализације започетих и обећаних пројеката у нашем граду", наводи градоначелник Петровић.

Он наглашава да је Бијељина по величини други град у Републици Српској одакле се значајна средства убиру у републички буџет.

"Зато и очекујемо и већу подршку републичке власти, прије свега Владе у реализацији развојних пројеката важних за наш град. Надам се да ћемо на том састанку отклонити све препреке и политичке блокаде и да ће се прије свега водити рачуна о интересима наших грађана, као што и они воде рачуна када су у питању уплате разних пореза, који иду у заједничку касу", казао је Петровић.

Као градоначелник, каже он, трудим се да заступам све грађане, без обзира да ли су или нису гласали за мене.

"Тако очекујем да и наша локална заједница не буде под било каквом паском, како је то било у неким раниим најавама, због тога што су грађани одлучили да ја будем на челу другог града у Републици Српској", казао је Петровић.

Надам се, каже он, да нам је свима на првом мјесту поштовање закона, увођење реда и одговорности, што је мој императив у раду и да ћемо за добробит свих грађана отклонити све политичке опструкције и омогућити да свако ради свој посао и да за њега одговара.

"Бијељина не тражи ништа више, али ни мање, него онолико колико нам припада с обзиром на чињеницу да смо други град по свим параметрима у Републици Српској и да значајна средства иду и у буџет Републике Српске и да имамо велике развојне капацитете", навео је Петровић, додајући  да се нада да ће и званичници Републике Српске показати да им је стало и до "наше локалне заједнице, која у протеклим мјесецима није наишла на разумијевање када су у питању неке владине институције",

"Град Бијељина је отворен град и свако ко жели да помогне развоју нашег града и стварању услова за више радних мјеста и бољи живот грађана - Добродошао је у наш град!", казао је први човјек Бијељине.

Ово је прва посјета званичника Републике Српске, који припадају СНСД-у,  граду или општини у којој је градоначелник из Српске демократске странке.

(БН)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Никола

17.06.2021 10:30

Петровићу, дај им до знања да нам ништа не поклањају него враћају наше.Порез који плаћамо треба и да нам се врати кроз инфраструктуру и пројекте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.06.2021 10:47

Ево опет летова хеликоптером. Мало додју,лазу и виде дал се негде могу уклопити. Сто казе рудоња,то је тоооооо

Name

Мико

17.06.2021 10:54

Управо тако, узму све па онда на кашичицу нешто као дају па им још треба бити захвалан! Видјећемо на том састанку како ће се СНСД-евци и њихови сателити захваљивати на подршци развоју Бијељине. Зато треба јасно и гласно рећи немојте нам више отимати, тражимо оно што нам припада а никако милостињу!!!!

Name

Нострадамус

17.06.2021 12:52

Посјета градонацелнику Бијељине Љубиси Петровицу власт СНСД-еа це имати историјску сансу да несто науце од градонацелника Љубисе Петровица.Надам се да це те посјете да наставе и у Теслицу Бања луци и другим градовима гдје не влада Секта.Када се науце културе и као незналице и примитивци барем да се науце лијепом понасању мада лицно мислим да им је вријеме просло.Нека их никада нико не подрзи 2022 јер без њих имамо сансу барем као народ да опстанемо.

Name

Недеља

17.06.2021 12:58

Ово нису цита посла, чим долазе у недељу! После це реци да је био незваничан састанак, недељна кафа...

Name

Милојко

17.06.2021 10:30

Тамо шума,ондје поток..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сики рики

17.06.2021 10:40

Чуј поклања влада па није то њихово ништа то је све народ створио и платио влада је пролазна народ је вјецан ??!!

Name

Милош

17.06.2021 10:32

Ако им дозволис да се размашу како нам несто као од срца дају, реци им да то није њихово него градјана. Једном се мора прекинути та сулуда мантра "дао Додик", "дала Жељка". Институције су једно а име било чије нешто друго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

17.06.2021 11:28

СВАКА ЧАСТ, ГОСПОДИНЕ ДОКТОРЕ, ПОКАЖИ ИМ ДА НИСУ САМО ОНИ БИТНИ У ОВОЈ НАШОЈ МАЛОЈ РС, ТЈ.САМО ЊИХОВА "ОПЦИЈА, ДА ЈОШ ИМА МНОГО ХРАБРИХ, ПАМЕТНИХ, ШКОЛОВАНИХ, СПОСОБНИХ , ОДЛУЧНИХ И БЕСКОМПРОМИСНИХ ЉУДИ КОЈИ ЖЕЛЕ БОЉИТАК СВИХ ГРАЂАНА РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

17.06.2021 12:26

Цувај се докторе да те не привуку ко мицу папка.

Name

Па

17.06.2021 12:07

Откуд бијеле чизмице у ово вријеме , поплаве су биле , чини ми се 2014 , баш оне исте године када је пејина унука остала упамћена као трговкиња папцима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

17.06.2021 12:08

За које ће ти бабе здравље они са вама раде ста им је воља и како им се кад прохте, прогласи то персоном нон гтата све редом ко се обогатио на рачун напаценог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

17.06.2021 12:34

Ма ста да ти помогне граду нека нам врате средства од пореза које нам припада или више не уплаћује у заједничку касу прво помирити свој град и развијати своју околину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сава

17.06.2021 13:54

Овај изгледа ко неки Израјелац . Бозе ти сацувај .

Name

Ре

17.06.2021 14:21

Пази се љубиса недај се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.06.2021 19:47

Нема ту ста да дају, него да врате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

18.06.2021 05:36

Ту нико Петровицу недолази само криминалци Сав постен свет обилази Бијељину у сироком луку бјезеци од криминалаца ,бисерка Францетиц Дида Пеје унука виса делегација за тебе Ако си постен са таквима немас ста тразити Него Хапси дебиле мице мицица сто су покрали Народ да врате 100 милиона Км народу то тије преци посао ,И Покусај вратити достојанство И постовање Граду Бијељини И градјанима

ОДГОВОРИТЕ