Visoka delegacija Srpske kod gradonačelnika Bijeljine

"Grad Bijeljina je otvoren grad i svako ko želi da pomogne razvoju našeg grada i stvaranju uslova za više radnih mjesta i bolji život građana - Dobrodošao je u naš grad!", kazao je prvi čovjek Bijeljine.

Republika Srpska 17.06.2021 | 12:02
Visoka delegacija Srpske kod gradonačelnika Bijeljine

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović u nedjelju će u gradskoj kući sa svojim saradnicima primiti visoku delegaciju koju će predvoditi predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika Bijeljine.

"Dobili smo poziv iz Кabineta predsjednice Republike Srpske da će u nedjelju posjetiti Bijeljinu i očekujem da ćemo na tom sastanku u Gradskoj upravi razgovarati o važnim pitanjima koja se tiču realizacije započetih i obećanih projekata u našem gradu", navodi gradonačelnik Petrović.

On naglašava da je Bijeljina po veličini drugi grad u Republici Srpskoj odakle se značajna sredstva ubiru u republički budžet.

"Zato i očekujemo i veću podršku republičke vlasti, prije svega Vlade u realizaciji razvojnih projekata važnih za naš grad. Nadam se da ćemo na tom sastanku otkloniti sve prepreke i političke blokade i da će se prije svega voditi računa o interesima naših građana, kao što i oni vode računa kada su u pitanju uplate raznih poreza, koji idu u zajedničku kasu", kazao je Petrović.

Кao gradonačelnik, kaže on, trudim se da zastupam sve građane, bez obzira da li su ili nisu glasali za mene.

"Tako očekujem da i naša lokalna zajednica ne bude pod bilo kakvom paskom, kako je to bilo u nekim raniim najavama, zbog toga što su građani odlučili da ja budem na čelu drugog grada u Republici Srpskoj", kazao je Petrović.

Nadam se, kaže on, da nam je svima na prvom mjestu poštovanje zakona, uvođenje reda i odgovornosti, što je moj imperativ u radu i da ćemo za dobrobit svih građana otkloniti sve političke opstrukcije i omogućiti da svako radi svoj posao i da za njega odgovara.

"Bijeljina ne traži ništa više, ali ni manje, nego onoliko koliko nam pripada s obzirom na činjenicu da smo drugi grad po svim parametrima u Republici Srpskoj i da značajna sredstva idu i u budžet Republike Srpske i da imamo velike razvojne kapacitete", naveo je Petrović, dodajući  da se nada da će i zvaničnici Republike Srpske pokazati da im je stalo i do "naše lokalne zajednice, koja u proteklim mjesecima nije naišla na razumijevanje kada su u pitanju neke vladine institucije",

"Grad Bijeljina je otvoren grad i svako ko želi da pomogne razvoju našeg grada i stvaranju uslova za više radnih mjesta i bolji život građana - Dobrodošao je u naš grad!", kazao je prvi čovjek Bijeljine.

Ovo je prva posjeta zvaničnika Republike Srpske, koji pripadaju SNSD-u,  gradu ili opštini u kojoj je gradonačelnik iz Srpske demokratske stranke.

(BN)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Nikola

17.06.2021 10:30

Petroviću, daj im do znanja da nam ništa ne poklanjaju nego vraćaju naše.Porez koji plaćamo treba i da nam se vrati kroz infrastrukturu i projekte.

ODGOVORITE
Name

Borac

17.06.2021 10:47

Evo opet letova helikopterom. Malo dodju,lazu i vide dal se negde mogu uklopiti. Sto kaze rudonja,to je toooooo

Name

Мико

17.06.2021 10:54

Управо тако, узму све па онда на кашичицу нешто као дају па им још треба бити захвалан! Видјећемо на том састанку како ће се СНСД-евци и њихови сателити захваљивати на подршци развоју Бијељине. Зато треба јасно и гласно рећи немојте нам више отимати, тражимо оно што нам припада а никако милостињу!!!!

Name

Nostradamus

17.06.2021 12:52

Posjeta gradonacelniku Bijeljine Ljubisi Petrovicu vlast SNSD-ea ce imati istorijsku sansu da nesto nauce od gradonacelnika Ljubise Petrovica.Nadam se da ce te posjete da nastave i u Teslicu Banja luci i drugim gradovima gdje ne vlada Sekta.Kada se nauce kulture i kao neznalice i primitivci barem da se nauce lijepom ponasanju mada licno mislim da im je vrijeme proslo.Neka ih nikada niko ne podrzi 2022 jer bez njih imamo sansu barem kao narod da opstanemo.

Name

Nedelja

17.06.2021 12:58

Ovo nisu cita posla, čim dolaze u nedelju! Posle ce reci da je bio nezvaničan sastanak, nedeljna kafa...

Name

Milojko

17.06.2021 10:30

Tamo šuma,ondje potok..

ODGOVORITE
Name

Siki riki

17.06.2021 10:40

Čuj poklanja vlada pa nije to njihovo ništa to je sve narod stvorio i platio vlada je prolazna narod je vjecan ??!!

Name

Miloš

17.06.2021 10:32

Ako im dozvolis da se razmašu kako nam nesto kao od srca daju, reci im da to nije njihovo nego gradjana. Jednom se mora prekinuti ta suluda mantra "dao Dodik", "dala Željka". Institucije su jedno a ime bilo čije nešto drugo!

ODGOVORITE
Name

MILORAD

17.06.2021 11:28

SVAKA ČAST, GOSPODINE DOKTORE, POKAŽI IM DA NISU SAMO ONI BITNI U OVOJ NAŠOJ MALOJ RS, TJ.SAMO NJIHOVA "OPCIJA, DA JOŠ IMA MNOGO HRABRIH, PAMETNIH, ŠKOLOVANIH, SPOSOBNIH , ODLUČNIH I BESKOMPROMISNIH LJUDI KOJI ŽELE BOLJITAK SVIH GRAĐANA RS !!!

ODGOVORITE
Name

Zvornicanin

17.06.2021 12:26

Cuvaj se doktore da te ne privuku ko micu papka.

Name

Pa

17.06.2021 12:07

Otkud bijele čizmice u ovo vrijeme , poplave su bile , čini mi se 2014 , baš one iste godine kada je pejina unuka ostala upamćena kao trgovkinja papcima .

ODGOVORITE
Name

Milena

17.06.2021 12:08

Za koje će ti babe zdravlje oni sa vama rade sta im je volja i kako im se kad prohte, proglasi to personom non gtata sve redom ko se obogatio na račun napacenog naroda.

ODGOVORITE
Name

Milena

17.06.2021 12:34

Ma sta da ti pomogne gradu neka nam vrate sredstva od poreza koje nam pripada ili više ne uplaćuje u zajedničku kasu prvo pomiriti svoj grad i razvijati svoju okolinu.

ODGOVORITE
Name

Sava

17.06.2021 13:54

Ovaj izgleda ko neki Izrajelac . Boze ti sacuvaj .

Name

Re

17.06.2021 14:21

Pazi se ljubisa nedaj se

ODGOVORITE
Name

Marko

17.06.2021 19:47

Nema tu sta da daju, nego da vrate.

ODGOVORITE
Name

Galeb

18.06.2021 05:36

Tu niko Petrovicu nedolazi samo kriminalci Sav posten svet obilazi Bijeljinu u sirokom luku bjezeci od kriminalaca ,biserka Francetic Dida Peje unuka visa delegacija za tebe Ako si posten sa takvima nemas sta traziti Nego Hapsi debile mice micica sto su pokrali Narod da vrate 100 miliona Km narodu to tije preci posao ,I Pokusaj vratiti dostojanstvo I postovanje Gradu Bijeljini I gradjanima

ODGOVORITE