Нестала пре 11 година пронађена како живи у комшијиној кући!

Индијка која је напустила породичну куц́у пре 11 година недавно је пронађена да живи у комшијиној кући! То јест, она је живела све време у куц́и комшије (човека) у кога се заљубила и то 500 метара удаљена од родитељске куц́е!

Занимљивости 16.06.2021 | 15:28
Нестала пре 11 година пронађена како живи у комшијиној кући!

Док су његови родитељи делили куц́у са њим, наводно нису били свесни присуства жене то јест "нестале" девојке.

Сајитина породица напустила је дом да би је икад пронашла, након што је једног дана једноставно изашла из куц́е, 2010. Мислец́и да је умрла или негде живи хиљадама километара далеко, никада нису ни прихватили идеју да би могла бити у истом селу а камоли пар корака од њих.

Испоставило се да је жена, која је у тренутку нестанка имала 18 година, једноставно изашла из породичне куц́е и прешла у куц́у свог тајног љубавника,комшије за којег је била уверена да је родитељи нец́е одобрити везу. Љубавну везу успели да сачувају више од једне деценије

Млада индијка те 2010.године није оставила трагове када је напустила породични дом, није понела мобилни телефон тако да полиција није могла да пружи стварну помоц́ њеним родитељима као и у потрази. Њени родитељи нису сумњали у романтичну везу а из села Аyалур у Керали није недостајао нико сви су били на броју осим њихове ћерке.


Сајитха је откривена након што је 34-годишњи мештанин Алинцхуваттил Рахман изненада завадио са члановима породице и изашао из куће. Њих двоје су тада почели да живе у другом селу. Једном случајно га је приметио његов старији брат Башир а пут га је водио назад до Рахмана и Сајитхе, који су пронађени да живе под киријом у другом селу односно са "одбеглом" Сајитхом.


"Њихова прича звучи необично, али одвели смо пар у Рахманову куц́у и рекли су нам како је Сајитха све ове године кришом живела у једној соби", рекао је службеник полицијске станице Ненмара Деепа Кумар А за Индиан Екпресс.

То што Сајитина породица није имала појма да је више од деценије била удаљена само 500 метара од свог "несталог" детета, једно је, али Рахман наводно није знао ни за њено присуство у њиховом дому. Младиц́, који ради као собосликар, наводно је имао засебну собу коју је држао под кључем, тако да нико други није могао уц́и. Увек би се наљутио ако би ико упитао за његову закјучану собу, а родитељи му заправо нису ни питали много о томе.

"Понекад се понашао као ментално поремец́ена особа, претворио би се у насилника ако би неко покушао да уђе у његову собу", рекао је његов брат Башир.

Рахманова соба није имала сопствено купатило, па је металне решетке на прозору склонио када се она уселила, тако да је могла да се искраде да користи тоалет ноц́у или кад су његови родитељи одсутни . Чак је прала и сушила одец́у у истој тој маленох соби. Сајитха се очигледно забављала гледајуц́и мали телевизор са укљученим слушалицама.

Полиција је извела пар пред локални суд, који им је омогуц́ио да легално живе заједно након што су чули њихову причу. Очигледно су двоје из две различите религије и били су сигурни да њихове породице нец́е одобравати њихову љубав, па су одлучили да буду заједно у тајности да живе.

<ифраме титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/q6сј3КкЦСЦУ?wмоде=транспарент" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-мце-фрагмент="1">

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар