Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući!

Indijka koja je napustila porodičnu kuću pre 11 godina nedavno je pronađena da živi u komšijinoj kući! To jest, ona je živela sve vreme u kući komšije (čoveka) u koga se zaljubila i to 500 metara udaljena od roditeljske kuće!

Zanimljivosti 16.06.2021 | 15:28
Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući!

Dok su njegovi roditelji delili kuću sa njim, navodno nisu bili svesni prisustva žene to jest "nestale" devojke.

Sajitina porodica napustila je dom da bi je ikad pronašla, nakon što je jednog dana jednostavno izašla iz kuće, 2010. Misleći da je umrla ili negde živi hiljadama kilometara daleko, nikada nisu ni prihvatili ideju da bi mogla biti u istom selu a kamoli par koraka od njih.

Ispostavilo se da je žena, koja je u trenutku nestanka imala 18 godina, jednostavno izašla iz porodične kuće i prešla u kuću svog tajnog ljubavnika,komšije za kojeg je bila uverena da je roditelji neće odobriti vezu. Ljubavnu vezu uspeli da sačuvaju više od jedne decenije

Mlada indijka te 2010.godine nije ostavila tragove kada je napustila porodični dom, nije ponela mobilni telefon tako da policija nije mogla da pruži stvarnu pomoć njenim roditeljima kao i u potrazi. Njeni roditelji nisu sumnjali u romantičnu vezu a iz sela Ayalur u Kerali nije nedostajao niko svi su bili na broju osim njihove ćerke.


Sajitha je otkrivena nakon što je 34-godišnji meštanin Alinchuvattil Rahman iznenada zavadio sa članovima porodice i izašao iz kuće. Njih dvoje su tada počeli da žive u drugom selu. Jednom slučajno ga je primetio njegov stariji brat Bašir a put ga je vodio nazad do Rahmana i Sajithe, koji su pronađeni da žive pod kirijom u drugom selu odnosno sa "odbeglom" Sajithom.


"Njihova priča zvuči neobično, ali odveli smo par u Rahmanovu kuću i rekli su nam kako je Sajitha sve ove godine krišom živela u jednoj sobi", rekao je službenik policijske stanice Nenmara Deepa Kumar A za Indian Ekpress.

To što Sajitina porodica nije imala pojma da je više od decenije bila udaljena samo 500 metara od svog "nestalog" deteta, jedno je, ali Rahman navodno nije znao ni za njeno prisustvo u njihovom domu. Mladić, koji radi kao soboslikar, navodno je imao zasebnu sobu koju je držao pod ključem, tako da niko drugi nije mogao ući. Uvek bi se naljutio ako bi iko upitao za njegovu zakjučanu sobu, a roditelji mu zapravo nisu ni pitali mnogo o tome.

"Ponekad se ponašao kao mentalno poremećena osoba, pretvorio bi se u nasilnika ako bi neko pokušao da uđe u njegovu sobu", rekao je njegov brat Bašir.

Rahmanova soba nije imala sopstveno kupatilo, pa je metalne rešetke na prozoru sklonio kada se ona uselila, tako da je mogla da se iskrade da koristi toalet noću ili kad su njegovi roditelji odsutni . Čak je prala i sušila odeću u istoj toj malenoh sobi. Sajitha se očigledno zabavljala gledajući mali televizor sa uključenim slušalicama.

Policija je izvela par pred lokalni sud, koji im je omogućio da legalno žive zajedno nakon što su čuli njihovu priču. Očigledno su dvoje iz dve različite religije i bili su sigurni da njihove porodice neće odobravati njihovu ljubav, pa su odlučili da budu zajedno u tajnosti da žive.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar