Сбербанка БЛ лидер на тржишту Републике Српске

Сбербанк Бања Лука, лидер на тржишту Републике Српске према посљедњем истраживању Валицона!

Република Српска 16.06.2021 | 10:20
Сбербанка БЛ лидер на тржишту Републике Српске

Сбербанк Бања Лука учврстила је своју лидерску позицију на банкарском тржишту Републике Српске – показују резултати недавно објављеног истраживања реномиране компаније Валицон, према којем је Сбербанк Бања Лука прва банка у мислима грађана.

Истраживање је спроведено на територији Републике Српске на узорку од преко 500 испитаника, којима је постављено питање: „Која банка вам прва пада на памет?“

„Хвала вам што смо ваш први избор! Изузетно смо срећни и поносни што смо успјели да остваримо још један од стратешких циљева банке. Прва позиција у категорији ТОМ (енг.ТОМ-Топ Оф Минд, банка која вам прва падне на памет) је доказ да ослушкујемо потребе наших клијената и да константно пратимо тржишне трендове.

Овакав резултат смо постигли захваљујући преданом раду и труду наших запослених, нашим клијентима који нам указују повјерење све ове године, као и на значајним инвестицијама реализованим у протеклих неколико година, а које се тичу нових и модерних технологија у банкарству. Без свега наведеног, овакве резултате не бисмо постигли“,  изјавила је Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација.

Анализирајући релевантност бренда, Сбербанк Бања Лука се налази у групи „хот плаyерс“, односно у групи банака које имају значајније тржишно учешће, али и које имају висок потенцијал за придобијање нових клијената и потенцијал повећања тржишног учешћа.

„Сбербанк Бања Лука ће и даље наставити да уводи нове и савремене банкарске производе и услуге, како би задовољила потребе клијената са којима развијамо дугорочне партнерске односе“, додала је Шева.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар