Sberbanka BL lider na tržištu Republike Srpske

Sberbank Banja Luka, lider na tržištu Republike Srpske prema posljednjem istraživanju Valicona!

Republika Srpska 16.06.2021 | 10:20
Sberbanka BL lider na tržištu Republike Srpske

Sberbank Banja Luka učvrstila je svoju lidersku poziciju na bankarskom tržištu Republike Srpske – pokazuju rezultati nedavno objavljenog istraživanja renomirane kompanije Valicon, prema kojem je Sberbank Banja Luka prva banka u mislima građana.

Istraživanje je sprovedeno na teritoriji Republike Srpske na uzorku od preko 500 ispitanika, kojima je postavljeno pitanje: „Koja banka vam prva pada na pamet?“

„Hvala vam što smo vaš prvi izbor! Izuzetno smo srećni i ponosni što smo uspjeli da ostvarimo još jedan od strateških ciljeva banke. Prva pozicija u kategoriji TOM (eng.TOM-Top Of Mind, banka koja vam prva padne na pamet) je dokaz da osluškujemo potrebe naših klijenata i da konstantno pratimo tržišne trendove.

Ovakav rezultat smo postigli zahvaljujući predanom radu i trudu naših zaposlenih, našim klijentima koji nam ukazuju povjerenje sve ove godine, kao i na značajnim investicijama realizovanim u proteklih nekoliko godina, a koje se tiču novih i modernih tehnologija u bankarstvu. Bez svega navedenog, ovakve rezultate ne bismo postigli“,  izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija.

Analizirajući relevantnost brenda, Sberbank Banja Luka se nalazi u grupi „hot players“, odnosno u grupi banaka koje imaju značajnije tržišno učešće, ali i koje imaju visok potencijal za pridobijanje novih klijenata i potencijal povećanja tržišnog učešća.

„Sberbank Banja Luka će i dalje nastaviti da uvodi nove i savremene bankarske proizvode i usluge, kako bi zadovoljila potrebe klijenata sa kojima razvijamo dugoročne partnerske odnose“, dodala je Ševa.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar