Амерички градић грешком продао градски водоторањ!

Мали амерички градић Бруксвил (Брооксвилле) на Флориди случајно грешком је продао свој градски водоторањ у погрешној трансакцији некретнина.

Занимљивости 15.06.2021 | 16:25
Амерички градић грешком продао градски водоторањ!

Бизнисмен Боби Рид је у градићу Бруксвилу на Флориди априла прошле године купио једну општинску зграду испод водоторња с циљем да је преуреди у теретану за цену од 55.000 долара.

Међутим, када је Боби Рид отишао до власти вишег нивоа у управу округа да би пријавио своју нову пословну локацију, речено му је да је купио читаву парцелу која обухвата и водоторањ, пише лист "Тампа баy тимес".

Срец́ом по градић Бруксвил, Рид је био вољан да врати градски водоторањ преноси АБЦ

Регистар управе округа показује да је он прошлог месеца вратио водоторањ Бруксвилу, градићу с 8.500 становника 80 километара северно од Тампе.

"Не знам ко је крив", рекао је Блејк Бел, члан Градског вец́а. "Ми смо само чланови Вец́а и ослањамо се на градског менаџера. Претпостављамо да он ради како треба."

Градски менаџер Марк Катни  је рекао да грешка при продаји није његова, већ да је то последица лоше обављеног правничког дела посла на уговору, те је директор градске службе за развој поднео оставку.

"Ми смо само људи, понекад погрешимо", рекао је Катни.

(Занимљивостидана.цом)
<див цласс="е-маилит_бтн_Фацебоок"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Тwиттер"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Мессенгер"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_WхатсАпп"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Вибер"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Гмаил"> 

Подијелите вијест:

Коментари / 0

Оставите коментар