Američki gradić greškom prodao gradski vodotoranj!

Mali američki gradić Bruksvil (Brooksville) na Floridi slučajno greškom je prodao svoj gradski vodotoranj u pogrešnoj transakciji nekretnina.

Zanimljivosti 15.06.2021 | 16:25
Američki gradić greškom prodao gradski vodotoranj!

Biznismen Bobi Rid je u gradiću Bruksvilu na Floridi aprila prošle godine kupio jednu opštinsku zgradu ispod vodotornja s ciljem da je preuredi u teretanu za cenu od 55.000 dolara.

Međutim, kada je Bobi Rid otišao do vlasti višeg nivoa u upravu okruga da bi prijavio svoju novu poslovnu lokaciju, rečeno mu je da je kupio čitavu parcelu koja obuhvata i vodotoranj, piše list "Tampa bay times".

Srećom po gradić Bruksvil, Rid je bio voljan da vrati gradski vodotoranj prenosi ABC

Registar uprave okruga pokazuje da je on prošlog meseca vratio vodotoranj Bruksvilu, gradiću s 8.500 stanovnika 80 kilometara severno od Tampe.

"Ne znam ko je kriv", rekao je Blejk Bel, član Gradskog veća. "Mi smo samo članovi Veća i oslanjamo se na gradskog menadžera. Pretpostavljamo da on radi kako treba."

Gradski menadžer Mark Katni  je rekao da greška pri prodaji nije njegova, već da je to posledica loše obavljenog pravničkog dela posla na ugovoru, te je direktor gradske službe za razvoj podneo ostavku.

"Mi smo samo ljudi, ponekad pogrešimo", rekao je Katni.

(Zanimljivostidana.com)
 
 
 
 
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar