Достава на клик - Цегер од сада и у Бијељини

Цегер достава је највећи онлине сервис за доставу у БиХ, а од сада смо доступни у Бијељини.

Босна и Херцеговина 15.06.2021 | 15:15
Достава на клик - Цегер од сада и у Бијељини

Замисли, Цегер на клик ће да испоручи!

Брза и изузетно једноставна за кориштење, Цегер је платформа за доставу ресторанске хране, намирница, те других производа. Купци могу из удобности свог дома, посла или неког другог мјеста путем мобилне апликације за мање од минут наручити било који производ из понуде, а достава стиже на жељену адресу брзо и једноставно.

Цегер је корак уз свјетске трендове прилагођене нашем тржишту!

Цегерова услуга прати свјетске трендове који су одавно замјенули стари начин доставе звањем ресторана, продавница, и сл. те диктирање наруџбе је сада прошлост!

Наша искуства показују да се преко 50% наруџби извршава у покрету што значи да је комплетна процедура поједностављена и убрзана.
Оно што Цегер издваја од других сервиса је да су корисници у току са статусом наруџбе у реалном времену - од момента наруџбе до доласка на жељену адресу уз могућност праћења достављача.

Тренутно послујемо у подручју угоститељства, пића, цвијећа, штампе, лијекова те тобаццо схопа. Цегер такође нуди онлине куповину робе широке потрошње кроз своју подкатегорију Цегермаркет и Цегер Схоп са свакодневним улиставањем нових брендова.

Зашто одабрати Цегер? 

Пазимо на сваки сегмент рада те пружамо услугу доставе на начин какав до сада није био присутан на нашим просторима све до задњег детаља, а прилагођавамо се нашим партнерима и крајњим корисницима. Сви наши достављачи имају задовољене здравствене услове од хигијенских минимума, санитарних књижица, брисева руку до опреме.

Дошло је вријеме да се стара возила којима се врши достава без здравствене исправности испрати у прошлост! Мислите на своје и здравље своје породице! 

Нагласак на нашој достави је култура према кориснику и култура у саобраћају. 

Располажемо потпуном логистиком која подразумијева возни парк, униформе, термо торбе, ПОС терминали... Сви наши достављачи су препознатљиви јер су униформисани и са брендираним Цегер возилима.

Најбољи уз најбоље...

Вриједност Цегер пројекта од самог старта препознали су бројни реномирани ресторани стога купци могу уживати у великом избору разноврсних јела и посластица.

Поред Цегер партнера који броји преко 350 ресторана, те великих франшиза попут Мц Доналдс'а, Цегер-у су се придружили најбољи Бијељински угоститељи попут Паннy Гастро Пуб, Етно село Станишићи, Пицерија Парк, Либертас, Мамасита, Пронто, Пет језера, Глубус, те многи други. Поред расторана ту су Протеини.си, ИQОС схоп, модни бренд Манго, те многи брендови изненађења...

Начин плаћања?

Храну наручену из ресторана те све остало са Цегер платформе је могуће платити он-лине са ВИСА или МастерЦард картицом, а ако то није Ваша опција свакако можете платити директно код достављача путем ПОС терминала или готовином!

Пробај Цергер и схвати зашто имаш поузданог партнера на клик!

Трудимо се прилагодити и приближити апликацију корисницима и ширити пословање у правцима које корисници траже. Поред Цегер маркета са преко 9.000 артикала те пиљара, планирамо се ширити у другим сегментима доставе по узору на претходне градове попут доставе парфема, брендиране одјеће и бабy опреме.

Са сигурношћу можемо рећи да Бијељину са Цегером очекује неке нове ствари јер се трудимо на једном мјесту имати све што једном савременом граду треба за свакодневни живот и пословање а то је примарно уштеда времена.

Наручити је могуће путем бесплатне Андроид / иОС апликације. Преузмите је већ данас.

Цегер је одличан избор за Вас је вријеме нема цијену!

хттп://онелинк.то/qцуxрф

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Корисник

15.06.2021 14:09

Коначно писмени достављачи у Бијељини ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алукард

16.06.2021 05:07

Зашто се рекламира апликација Додика млађег? Инсталираш апликацију, кренеш да наручиш јело и видиш да достављају из Агапе ресторана, изађеш из апликације и деинсталираш је заувијек! Трајни бан!

ОДГОВОРИТЕ