Лопови јој провалили у стан, везали кућну помоћницу!

Пред Северининим је домом било више полицијских возила и процедура је трајала сатима. Њено суседство иначе је премрежено разним камерама, а једна је под чудним околностима била постављена и на кући преко пута.

Забава 14.06.2021 | 21:14
Лопови јој провалили у стан, везали кућну помоћницу!

Неко је наводно упао у стан ком живи власница певачица Северина Којић, у Бијеничкој улици у Загребу. Полиција у понедељак поподне није могла да потврди цели случај као провалу или разбојништво, како преносе хрватски медији.

Северинин ПР огласио се за Курир.

"Хвала Богу, сви су добро. За све остало вас морамо усмерити на полицију", рекао је Давор Гргин. 

"Данас у стану који је у власништву женске особе (49) почињено је казнено дело разбојништва над женском особом у старости 65 година од стране два засад непозната починитеља уз упорабу телесне снаге. Том приликом је отуђен накит. Материјална штета се још утврђује. У догађају није било повређених особа. Спроводи се даљње криминалистичко истраживање у сврху проналажења починитеља", рекли су у загребачкој полицији за "Слободну Далмацију".

Северина се није оглашавала на друштвеним мрежама поводом ове ситуације, а подсетимо, наводно је певачица недавно пријављена да је комшију (77) из Загреба гађала јајима.

Северина је тада полицији, током интервенције, рекла да "не зна о каквим јајима комшија прича", те да је "ручала за столом са породицом".

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар