Lopovi joj provalili u stan, vezali kućnu pomoćnicu!

Pred Severininim je domom bilo više policijskih vozila i procedura je trajala satima. Njeno susedstvo inače je premreženo raznim kamerama, a jedna je pod čudnim okolnostima bila postavljena i na kući preko puta.

Zabava 14.06.2021 | 21:14
Lopovi joj provalili u stan, vezali kućnu pomoćnicu!

Neko je navodno upao u stan kom živi vlasnica pevačica Severina Kojić, u Bijeničkoj ulici u Zagrebu. Policija u ponedeljak popodne nije mogla da potvrdi celi slučaj kao provalu ili razbojništvo, kako prenose hrvatski mediji.

Severinin PR oglasio se za Kurir.

"Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmeriti na policiju", rekao je Davor Grgin. 

"Danas u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu telesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja", rekli su u zagrebačkoj policiji za "Slobodnu Dalmaciju".

Severina se nije oglašavala na društvenim mrežama povodom ove situacije, a podsetimo, navodno je pevačica nedavno prijavljena da je komšiju (77) iz Zagreba gađala jajima.

Severina je tada policiji, tokom intervencije, rekla da "ne zna o kakvim jajima komšija priča", te da je "ručala za stolom sa porodicom".

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar