Пријетили играчима послије срчаног удара Ериксена?!

Фудбалер Данске Кристијан Ериксен опоравља се послије срчаног удара који је доживео насред терена у мечу 1. кола Европског првенства против Финске и те драматичне и потресне сцене у потпуности су обиљежили почетак Европског првенства.

Спорт 14.06.2021 | 16:52
Пријетили играчима послије срчаног удара Ериксена?!

Иако се, према првобитним информацијама, и сам Ериксен из болнице јавио саиграчима и рекао им да играју, односно да су они пристали да се послије паузе врате на терен, изгледа да није све баш било тако.

Легендарни дански голман Петер Шмајхел, отац чувара мреже репрезентације Данске Каспера Шмајхела, рекао је у јутарњем програму на једној британској телевизији да су фудбалери били практично уцијењени да играју!

– Видио сам званичну изјаву из УЕФА да су они поштовали одлуку играча, да су играчи инсистирали да играју. Засигурно знам да то није истина – рекао је славни голман и додао: – Или они тако не виде истину…

Ево шта Шмајхел старији каже да се десило.

– УЕФА им је дала три опције: прва да играју одмах и да се послије паузе одигра преосталих 50 минута утакмице. Друга је била да се утакмица игра сутрадан од 12 сати и да заврше преосталих 50 минута, док је трећа била да предају меч – изненадио је Шмајхел и госте у студију.

Да су одбили једну од прве двије опције изгубили би 3:0, закључио је Шмајхел и рекао да му се чини да то не дјелује баш као избор играча

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

X

14.06.2021 16:00

И треба мафији у инат направити Суперлигу.

ОДГОВОРИТЕ