Prijetili igračima poslije srčanog udara Eriksena?!

Fudbaler Danske Kristijan Eriksen oporavlja se poslije srčanog udara koji je doživeo nasred terena u meču 1. kola Evropskog prvenstva protiv Finske i te dramatične i potresne scene u potpunosti su obilježili početak Evropskog prvenstva.

Sport 14.06.2021 | 16:52
Prijetili igračima poslije srčanog udara Eriksena?!

Iako se, prema prvobitnim informacijama, i sam Eriksen iz bolnice javio saigračima i rekao im da igraju, odnosno da su oni pristali da se poslije pauze vrate na teren, izgleda da nije sve baš bilo tako.

Legendarni danski golman Peter Šmajhel, otac čuvara mreže reprezentacije Danske Kaspera Šmajhela, rekao je u jutarnjem programu na jednoj britanskoj televiziji da su fudbaleri bili praktično ucijenjeni da igraju!

– Vidio sam zvaničnu izjavu iz UEFA da su oni poštovali odluku igrača, da su igrači insistirali da igraju. Zasigurno znam da to nije istina – rekao je slavni golman i dodao: – Ili oni tako ne vide istinu…

Evo šta Šmajhel stariji kaže da se desilo.

– UEFA im je dala tri opcije: prva da igraju odmah i da se poslije pauze odigra preostalih 50 minuta utakmice. Druga je bila da se utakmica igra sutradan od 12 sati i da završe preostalih 50 minuta, dok je treća bila da predaju meč – iznenadio je Šmajhel i goste u studiju.

Da su odbili jednu od prve dvije opcije izgubili bi 3:0, zaključio je Šmajhel i rekao da mu se čini da to ne djeluje baš kao izbor igrača

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

X

14.06.2021 16:00

I treba mafiji u inat napraviti Superligu.

ODGOVORITE