Бијељина: Ухапшен због сумње да је запалио ауто

Бијељинска полиција ухапсила је лице чији су иницијали М.С. због сумње да је дворишту једне куће у Пучилама запалило аутомобил "голф".

Република Српска 12.06.2021 | 12:43
Бијељина: Ухапшен због сумње да је запалио ауто

Лице којем је запаљено возило пријавило је јуче око 5.30 часова Полицијској станици Бијељина да је избио пожар на његовом аутомобилу.

Из Полицијске управе Бијељина су навели да су полицијски службеници извршили увиђај и утврдили да је до пожара дошло отвореним пламеном, а оперативним радом су дошли и до извршиоца кривичног дјела, којег су лишили слободе.

О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се против М.С. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари. 

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Да да

12.06.2021 12:37

Ти пиромани ницу ко пецурке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

12.06.2021 23:27

А полиција.. у вецини слуцајева не смију или неце, из њима знаних разлога, пронаци кривце тако да су остецени препустени сами себи.. зато се ове и слицне радње свакодневно десавају и то све цесце.. јадна је ово назови дрзава, земља криминала и корупције гдје 30% њих зиве ко бубрег у лоју, 20% су ситни лесинари а остало јад и бједа од данас до сутра.. одвратан осјецај немоци преплављује полако али сигурно па се управо из тог разлога надам скором обрту и зивоту достојном цовјека бар за насу дјецу ако смо ми старији свој воз пропустили.

ОДГОВОРИТЕ