Bijeljina: Uhapšen zbog sumnje da je zapalio auto

Bijeljinska policija uhapsila je lice čiji su inicijali M.S. zbog sumnje da je dvorištu jedne kuće u Pučilama zapalilo automobil "golf".

Republika Srpska 12.06.2021 | 12:43
Bijeljina: Uhapšen zbog sumnje da je zapalio auto

Lice kojem je zapaljeno vozilo prijavilo je juče oko 5.30 časova Policijskoj stanici Bijeljina da je izbio požar na njegovom automobilu.

Iz Policijske uprave Bijeljina su naveli da su policijski službenici izvršili uviđaj i utvrdili da je do požara došlo otvorenim plamenom, a operativnim radom su došli i do izvršioca krivičnog djela, kojeg su lišili slobode.

O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se protiv M.S. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Da da

12.06.2021 12:37

Ti piromani nicu ko pecurke

ODGOVORITE
Name

Joja

12.06.2021 23:27

A policija.. u vecini slucajeva ne smiju ili nece, iz njima znanih razloga, pronaci krivce tako da su osteceni prepusteni sami sebi.. zato se ove i slicne radnje svakodnevno desavaju i to sve cesce.. jadna je ovo nazovi drzava, zemlja kriminala i korupcije gdje 30% njih zive ko bubreg u loju, 20% su sitni lesinari a ostalo jad i bjeda od danas do sutra.. odvratan osjecaj nemoci preplavljuje polako ali sigurno pa se upravo iz tog razloga nadam skorom obrtu i zivotu dostojnom covjeka bar za nasu djecu ako smo mi stariji svoj voz propustili.

ODGOVORITE