Милена Ћеранић изменила текст песме "Младићу мој" па навукла гнев твитераша!

Милена Ћеранић говорила је о недавном скандалу када је на једном слављу отпевала стихове "Младићу мој, проблем је твој, што си ми српски херој".

Забава 11.06.2021 | 20:35
Милена Ћеранић изменила текст песме "Младићу мој" па навукла гнев твитераша!

Било је то у дану када је некадашњем генералу главног ратног штаба Војске Републике Српске потврђена првостепена пресуда у Хагу, по којој је осуђен на доживотну робију.

Milena Ćeranić
фото: Курир Телевизија

"Била сам бесна, мало сам се умирила сад. Певала сам "што си ти српски херој", а дешава се то да сам приватно била ту, састало се нас 15 и рекли су ми да тако певам. То је Вујадин Савић био, а они често мењају текстове, а једино безобразне речи не изговарам. Ја тако отпевам и кад сам села кажу ми да је због тога што се дешавало тада. Појма нисам имала шта се дешавало, ја сам аполитична", рекла је Милена и додала:

"То није моја срамота, нисам информисана ни о чему јер хвала Богу, нисам имала лоша искуства и нисам хтела да се уплићем у било шта што има везе са тим стварима. Ја сам живела са Ћемом, имам много пријатеља муслимана, Хрвата, Албанаца, страшно ми је да неко гледа по националности. На естради сам 15 година, могло је да ми испадне из уста. Неинформисана сам што се тиче политике и не стидим се то да причам."

Milena Ćeranić
фото: Курир Телевизија

"Они су пре свега моји пријатељи, ја нисам љута, крива сам зато што нисам размишљала, ко ме шиша?! Желим да се извиним свима који су чули шта изговарам, а да својом непажњом нисам знала шта сам отпевала, мислећи о младићу као момку. Исто тако ме многи подржавају због тога, немојте да подржавате оно што нисам, ја сам неко ко се не меша у те ствари. Ризикујем и да изгубим одређен број пратилаца. Ја се јако нервирам када читам коментаре, зато их не читам... Босна је земља која ми је највише посла дала, ја као неко искрен у ставовима, када би се десило да не волим, ја тамо не идем и не седим са њим. Да сам радила из користи, много бих већа звезда била", изјавила је Ћеранићева.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар