Milena Ćeranić izmenila tekst pesme "Mladiću moj" pa navukla gnev tviteraša!

Milena Ćeranić govorila je o nedavnom skandalu kada je na jednom slavlju otpevala stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj".

Zabava 11.06.2021 | 20:35
Milena Ćeranić izmenila tekst pesme "Mladiću moj" pa navukla gnev tviteraša!

Bilo je to u danu kada je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu, po kojoj je osuđen na doživotnu robiju.

Milena Ćeranić
foto: Kurir Televizija

"Bila sam besna, malo sam se umirila sad. Pevala sam "što si ti srpski heroj", a dešava se to da sam privatno bila tu, sastalo se nas 15 i rekli su mi da tako pevam. To je Vujadin Savić bio, a oni često menjaju tekstove, a jedino bezobrazne reči ne izgovaram. Ja tako otpevam i kad sam sela kažu mi da je zbog toga što se dešavalo tada. Pojma nisam imala šta se dešavalo, ja sam apolitična", rekla je Milena i dodala:

"To nije moja sramota, nisam informisana ni o čemu jer hvala Bogu, nisam imala loša iskustva i nisam htela da se uplićem u bilo šta što ima veze sa tim stvarima. Ja sam živela sa Ćemom, imam mnogo prijatelja muslimana, Hrvata, Albanaca, strašno mi je da neko gleda po nacionalnosti. Na estradi sam 15 godina, moglo je da mi ispadne iz usta. Neinformisana sam što se tiče politike i ne stidim se to da pričam."

Milena Ćeranić
foto: Kurir Televizija

"Oni su pre svega moji prijatelji, ja nisam ljuta, kriva sam zato što nisam razmišljala, ko me šiša?! Želim da se izvinim svima koji su čuli šta izgovaram, a da svojom nepažnjom nisam znala šta sam otpevala, misleći o mladiću kao momku. Isto tako me mnogi podržavaju zbog toga, nemojte da podržavate ono što nisam, ja sam neko ko se ne meša u te stvari. Rizikujem i da izgubim određen broj pratilaca. Ja se jako nerviram kada čitam komentare, zato ih ne čitam... Bosna je zemlja koja mi je najviše posla dala, ja kao neko iskren u stavovima, kada bi se desilo da ne volim, ja tamo ne idem i ne sedim sa njim. Da sam radila iz koristi, mnogo bih veća zvezda bila", izjavila je Ćeranićeva.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar