СНСД комитет "посјекао" своје кнезове у Бијељини

"Након најављене ревизије чланства „СНСД Комитет“ је реализовао наређење и старом добром праксом смијенио чланове у које је изгубио повјерење регионални поглавица Мирослав Миловановић. Јавност Бијељине се пита зашто је Васо Арсеновић изгубио повјерење или пао у очима „СНСД Комитета“?", саопштено је из ГО СДС-а Бијељина.

Република Српска 11.06.2021 | 18:49
СНСД комитет "посјекао" своје кнезове у Бијељини

Како наводе из овес странке циљ ревизије је, како саопштава ова странка у Бијељини, да се утврди статус сваког члана, ажурирају подаци о сваком члану и утврди његова опредијељеност за рад у странци.

"Ко је нови „поштени и честити“ директор „Електро Бијељина“ који шурује са регионалним поглавицом да заједно оштете народ Семеберије за још који милион марака. Ко други но Марко Михајловић", стоји у саопштењу ГО СДС-а Бијељина и додају:

"Како кажу извори, овом ревизијом „главни вођа у Бијељини“ покушава да скупи у „тор“ звани СНСД Милорад Додик, само себи одане људе. Да ли ће се Марко Михајловић само фотографисати као што је то чинио у Градској управи или ће за промјену покушати нешто и да уради."

Иста ствар, истичу из ГО СДС-а, је и са директором школе „Јован Дучић“ Бијељина, Дејаном Вуковићем гдје је „семберска филијала“ СНСД-а смијенила директора који је иза себе оставио доста видљивих резултата, али нажалост то се у СНСД-у не пика. Очигледно је битније бити подобан и низ длаку поглавици Миловановићу.

"У наредном периоду остаје да се види да ли ће бијељински СНСД наставити по овом принципу и да ли ћемо имати партију „климоглаваца“ попут Златана Лазаревића или ће црвена боја СНСД-а на политичкој сцени Бијељине тотално изблиједити", нагласили су из СДС-а Бијељина.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Медо

11.06.2021 17:21

Није битно да ли је неко струцан у свом послу и да постено ради. У секти је битно да граби, краде, испуњава зеље предсједнику опстинског одбора. То се код њих цијени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.06.2021 13:19

Исто видим. Секти одговарају лопови и криминалци. Само коров скупљају.

Name

Сале

11.06.2021 17:32

Готови су

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историја

11.06.2021 17:43

Чистке одликују тоталитарне системе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поглавица зарибо јбг.

11.06.2021 18:03

Млати са људима к’о са комарцима, велики Баја тако и са папцима. Секте тако раде и ова није ништа боља. Цуј Миловановић неки фактор а многи поштени и досљедни чланови партије тј. секте отпадају к’о малтер. Баја просто ужива да их хандри и да се игра људима а они онда њему цинкаре једни друге за мало колача. Биједа од људи и политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.06.2021 19:51

Типично за нас. Стока!

Name

оо7

11.06.2021 18:06

Док год опозиција води рачуна,шта раде чланови позиције,нама напретка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

12.06.2021 05:51

А ста су то "кнезови", зна ли ико

ОДГОВОРИТЕ