SNSD komitet "posjekao" svoje knezove u Bijeljini

"Nakon najavljene revizije članstva „SNSD Komitet“ je realizovao naređenje i starom dobrom praksom smijenio članove u koje je izgubio povjerenje regionalni poglavica Miroslav Milovanović. Javnost Bijeljine se pita zašto je Vaso Arsenović izgubio povjerenje ili pao u očima „SNSD Komiteta“?", saopšteno je iz GO SDS-a Bijeljina.

Republika Srpska 11.06.2021 | 18:49
SNSD komitet "posjekao" svoje knezove u Bijeljini

Kako navode iz oves stranke cilj revizije je, kako saopštava ova stranka u Bijeljini, da se utvrdi status svakog člana, ažuriraju podaci o svakom članu i utvrdi njegova opredijeljenost za rad u stranci.

"Ko je novi „pošteni i čestiti“ direktor „Elektro Bijeljina“ koji šuruje sa regionalnim poglavicom da zajedno oštete narod Semeberije za još koji milion maraka. Ko drugi no Marko Mihajlović", stoji u saopštenju GO SDS-a Bijeljina i dodaju:

"Kako kažu izvori, ovom revizijom „glavni vođa u Bijeljini“ pokušava da skupi u „tor“ zvani SNSD Milorad Dodik, samo sebi odane ljude. Da li će se Marko Mihajlović samo fotografisati kao što je to činio u Gradskoj upravi ili će za promjenu pokušati nešto i da uradi."

Ista stvar, ističu iz GO SDS-a, je i sa direktorom škole „Jovan Dučić“ Bijeljina, Dejanom Vukovićem gdje je „semberska filijala“ SNSD-a smijenila direktora koji je iza sebe ostavio dosta vidljivih rezultata, ali nažalost to se u SNSD-u ne pika. Očigledno je bitnije biti podoban i niz dlaku poglavici Milovanoviću.

"U narednom periodu ostaje da se vidi da li će bijeljinski SNSD nastaviti po ovom principu i da li ćemo imati partiju „klimoglavaca“ poput Zlatana Lazarevića ili će crvena boja SNSD-a na političkoj sceni Bijeljine totalno izblijediti", naglasili su iz SDS-a Bijeljina.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Medo

11.06.2021 17:21

Nije bitno da li je neko strucan u svom poslu i da posteno radi. U sekti je bitno da grabi, krade, ispunjava zelje predsjedniku opstinskog odbora. To se kod njih cijeni

ODGOVORITE
Name

Re

12.06.2021 13:19

Isto vidim. Sekti odgovaraju lopovi i kriminalci. Samo korov skupljaju.

Name

Sale

11.06.2021 17:32

Gotovi su

ODGOVORITE
Name

Istorija

11.06.2021 17:43

Čistke odlikuju totalitarne sisteme

ODGOVORITE
Name

Poglavica zaribo jbg.

11.06.2021 18:03

Mlati sa ljudima k’o sa komarcima, veliki Baja tako i sa papcima. Sekte tako rade i ova nije ništa bolja. Cuj Milovanović neki faktor a mnogi pošteni i dosljedni članovi partije tj. sekte otpadaju k’o malter. Baja prosto uživa da ih handri i da se igra ljudima a oni onda njemu cinkare jedni druge za malo kolača. Bijeda od ljudi i politike u RS.

ODGOVORITE
Name

Re

11.06.2021 19:51

Tipično za nas. Stoka!

Name

oo7

11.06.2021 18:06

Dok god opozicija vodi računa,šta rade članovi pozicije,nama napretka.

ODGOVORITE
Name

Pitanje

12.06.2021 05:51

A sta su to "knezovi", zna li iko

ODGOVORITE