Одржан помен Дарку Радовановичу, 10 година од трагедије!

Певач Дарко Радовановић трагично је настрадао на данашњи дан у саобраћајној код Остружниц заједно са својим менаџерем Александром Милошевићем.

Магазин 11.06.2021 | 15:51
Одржан помен Дарку Радовановичу, 10 година од трагедије!

Дарку се данас навршава  помен, а на гробљу у Сремској Митровици где су се окупили његови најбилижи пријатељи и породица који га чувају од заборава. 

Иначе, екипа Курира посетила је Даркове родитеље Видоја и Стану Радовановић у Обреновцу, који се сваког дана сете свог детета. 

Darko Radovanović
фото: Дамир Дервишагић, Зорана Јевтић

- Супруг и ја смо баш болесни, али смогнемо снаге некако да на тај дан посетимо његов гроб. То нам једино остаје док можемо да функционишемо - рекла нам је на почетку разговора Даркова неутешна мајка.

- Никако, шта да кажем. Онако како мора. Неочекивано, још сам на списку живих. Нисам веровао да могу прегурати ни недељу дана када нас је Дарко напустио, а ево прође 10 година. Држе нас у животу наше унуке, и то нам много значи. Посебно кад видим Лару. Ишли смо годинама сваке суботе, али више нисам у могућности да идем стално због здравља. Сад се видимо четири-пет пута годишње и редовно преко видео-позива. Морамо живети, нема нам друге. Стално сањам сина, свако друго-треће вече, били смо јако везани. Био је изванредан син, отац и супруг. Сви су га волели - рекао је отац. 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар