Održan pomen Darku Radovanoviču, 10 godina od tragedije!

Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao na današnji dan u saobraćajnoj kod Ostružnic zajedno sa svojim menadžerem Aleksandrom Miloševićem.

Magazin 11.06.2021 | 15:51
Održan pomen Darku Radovanoviču, 10 godina od tragedije!

Darku se danas navršava  pomen, a na groblju u Sremskoj Mitrovici gde su se okupili njegovi najbiliži prijatelji i porodica koji ga čuvaju od zaborava. 

Inače, ekipa Kurira posetila je Darkove roditelje Vidoja i Stanu Radovanović u Obrenovcu, koji se svakog dana sete svog deteta. 

Darko Radovanović
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Suprug i ja smo baš bolesni, ali smognemo snage nekako da na taj dan posetimo njegov grob. To nam jedino ostaje dok možemo da funkcionišemo - rekla nam je na početku razgovora Darkova neutešna majka.

- Nikako, šta da kažem. Onako kako mora. Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam verovao da mogu pregurati ni nedelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina. Drže nas u životu naše unuke, i to nam mnogo znači. Posebno kad vidim Laru. Išli smo godinama svake subote, ali više nisam u mogućnosti da idem stalno zbog zdravlja. Sad se vidimo četiri-pet puta godišnje i redovno preko video-poziva. Moramo živeti, nema nam druge. Stalno sanjam sina, svako drugo-treće veče, bili smo jako vezani. Bio je izvanredan sin, otac i suprug. Svi su ga voleli - rekao je otac. 

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar