Олгица Маркановић имала и саучесницу, сутра саслушање

Пред Првим јавним тужилаштвом у Београду сутра ће бити саслушана власница локала на Сењаку у којем је Олгица Маркановић вршила естетске захвате, а која је осумњичена да јој је помагала, сазнаје Блиц.

Србија 07.06.2021 | 22:12
Олгица Маркановић имала и саучесницу, сутра саслушање

Према информацијама које посједује Блиц, против ње је поднијета кривична пријава у редовном поступку јер има пребивалиште у Београду и није раније осуђивана.

– Она је изнајмљивала Маркановићевој локал на Сењаку и има сазнања о њеном раду. Тренутно се терети за помагање, а истрага која је у току ће да расвјетли њену улогу у раду са надриљекарком – каже извор Блица упознат са случајем.

Након што другоосумњичена буде изнијела своју одбрану, биће саслушане жртве лажне докторке, а потом и свједоци.

– Пошто сви свједоци и оштећени буду саслушани биће наложена вјештачења – додаје извор Блица упознат са случајем.

Подсјетимо, Олгица Маркановић, власница салона у Београду и Бањалуци, ухапшена је због сумње да је извршила кривична дјела неовлашћено бављење одређеном дјелатношћу, тешка дјела против здравља људи и надриљекарство и надриапотекарство, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Како је саопштено, Маркановићева се терети да је од априла прошле године до 15. марта ове године, у нерегистрованом естетском студију на територији Савског венца, за новчану надокнаду, пружала мединцинске естетстке услуге пацијентима без одговарајуће стручне спреме и без одговарајућег одобрења за самостални рад.

За обављање тих медицинских естетских услуга, по закону јој је потребна дозвола надлежног органа коју она није имала.

– Прикривајући чињеницу да није стручно оспособљена за пружање медицинских услуга и извођење медицинских захвата, О. М., како се сумња, није издавала медицински извјештај, фискални рачун или признанице пацијентима након захвата, већ им је усменим путем преписивала лијекове, што је за посљедицу изазвало тешко нарушавање здравља оштећених, односно пацијената – саопштио је МУП.

О њеном нестручном раду за Блиц су говориле и девојке које је унаказила.

Једна од жртава Жељана Милановић казала је да је мислила да је она једина оштећена, али онда је игром случаја открила да је Маркановићева унаказила још особа.

(Српскаинфо)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Силикон

07.06.2021 20:31

Треба отворити још више оваквих локала да коначно докусуре ове напумпане старлете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како је природна

07.06.2021 21:05

ХАХАХАХА

Name

Ре силикон

07.06.2021 21:08

Потпуно се слазем са тобом,вецина дјевојака тези да буду као старлете .Морао сам побјеци да ми дијете не постане сплаварка .

Name

Мики

07.06.2021 20:38

Сестра јој је потпарол МУП-а Републике Сроске.Мозда је то одговор на питање како је сво цријеме могла без дозвола и сколе да ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мики

07.06.2021 20:47

Ко има чланску карту СНСД-а тај може и да оперише.Они су рођењем оспособљени за те радње.Њима не треба школа.Ко ће губити вријеме на факултету.

Name

Ре

07.06.2021 21:07

Логицно,јер ниста није слуцајно.

Name

Ре Мики

08.06.2021 08:14

Wооооw Мики, сто си ти паметан. Како само имас јаку моћ закључивања. Па ти би могао бити детектив....

Name

Опет

08.06.2021 12:38

Опет преко сеје партије и мозес ста хоцас да ради нема везе ако немас знање битно је да си умрезен у партијскотајкунску хоботницуууу!!!фујјј баграаа

Name

Хе Хе

07.06.2021 21:06

Тако им и треба сто висе их унаказити праве мајмуне од себе бацају силне паре да се доказу да и оне имају неста показати сваки нормалан цовјек воли зену онако како је бог дао он да довољно љепоте за свакога а њима све мало ако јој муз неда новац да набаци нове груди она се разведе праве зене су умрле јос има ових старијих остало је да бог сацува ма само их преправљајте и сикирама ако мозе тразили сте гледајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко,Њемацка

08.06.2021 04:27

Одвратна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.06.2021 04:28

Док је оваца биће вуне, нашле будале замерку Богу да их није створио довољно лијепе, а хоће да буду љепше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

08.06.2021 05:03

Која креатура од жене, ни пијан муђкарац је не бих пожелио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

08.06.2021 05:23

Док цитам текст и коментаре.Стекао сам утисак да балкан постаје као и филм “Хостел”.Људи це поцети да кољу и изивљавају се без икакве одговорности.Само морас бити богат да платис своје болести и недостатке који оцито ген-деген није уцинио како греба.На залост друство се свело на ријалити,а таква постаје и земља у којој зивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрга

08.06.2021 15:28

Чекај, људи желе бити љепши него што јесу, а овамо тврде, какав сам, такав сам? Под хитно вратити страхопоштовање према старијима и редовно шамарање млађих, чим зуцну глупост или/и одмакну од нормале. И тако док не признају пораз.

ОДГОВОРИТЕ