Лијепа Марија живи без глуме, на селу и чува овце

Глумица Марија Петронијевић свој живот наставила је далеко од очију јавности, а мир је пронашла у родном селу.

Забава 07.06.2021 | 21:43
Лијепа Марија живи без глуме, на селу и чува овце

Највеће изненађење за њу је било када јој је непознати човек поклонио овцу са којом се глумица сликала и на леп начин му се захвалила на поклону. Марија данас има стадо оваца, а сада је на свом Инстаграм профилу показала и њиву на којој њене овчице пасу.

- Још увек саме бирају где ће... и са сваким новим даном их има све више - написала је глумица.

Познато је да је Марија, коју многи зову српском Моником Белучи, својевремено била у великој љубави са рукометашем Владом Мандићем, који важи за једног од највећих заводника на домаћој јавној сцени.

Та љубав није опстала, а након раскида лепа глумица живи на релацији Београд - село Висибаба, али и када борави у престоници ретко кад се појављује на јавним догађајима, а главна преокупација јој је земљорадња, као и домаће животиње.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Милос

07.06.2021 20:19

Браво Марија, то само показује да си вриједна и да си људина, не срамис се показати гдје си и ста си а многе даме би и хљеба зељеле али неби отисле одакле су сисле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро плаћена

07.06.2021 20:51

...да глуми пастирку... Ма дајте, код нас је све патетика... Да напусти глуму и да се да на село и живи од овчарења!? Па зар мислите да је ово истина!? Па на Балкану је смртни гријех споменути село. Они који су са села су још у давна времена радили све да се домогну града и онда су пљували по селу. Данас да се неко врати на село је немогуће. Ни кад се могло лијепо живјети од сеоског посла, бјежали људи у градове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста ти

08.06.2021 04:09

Трабуњас,Марија стварно живи и ради на селу,има један од љепших јагодњака и ради и те како. Не унизавај нечију људскост ако си не информиран…. Јос увек има и добрих и поштених…

Name

кум

08.06.2021 05:28

Истина је сто си написао, из мог села отисао је у град јер неце плаца превоз и сад послије рада и зивота у граду иде у сусједно село да посјети "етно село" 3 старе куцетине.

Name

Реално

07.06.2021 21:54

И мени је нераелно ал хај ако њој јест, свака јој цаст. Нема ту профита никаквог само дјелује ,ко није са тим битисао а посебно она као сама то ради, ма...То ти је из супљег у празно, да би то радио морас улозити многооо пара па онда од то мало профита покривас претходно улозено. Не говорим о оним сто имају по 500 или 1000 оваца, могу несто зарадити ал ни њима није лако и тезак је то посао. Руку на срце дјелује овако фино кад процитас, одес на село, узивас и узимас велике паре али није ни близу истине

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро јутро

08.06.2021 04:30

Ти си понос нас свију и браво лијепа глумице. Они сто по БГ глуме проминенцију и сликају се поред зидина они незнају ста би требали знати а са силиконом и техником одусевљавају сељаке под саторима за високе паре. Ја сам исто у младости кад сам исао на море цјелом комсилуку слао разглегнице како се одмарам а незнам коме је било горе онм хрвату сто је спавао под степеницама или мени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја сам опет

08.06.2021 04:37

Ја сам гледао у свајцарској како има паса који су обуцени да цувају овце па не знам дали би теби помогло, ја сам са села и тамо сад нема никога а волиоби тако несто имати. Све нај боље а ту су криви наси медији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

08.06.2021 05:39

Колико сте болесни, ко је помињао новац или профит. Зашто уопште коментаришете нешто што не знате. Прочитај и хајде даље.

ОДГОВОРИТЕ