Lijepa Marija živi bez glume, na selu i čuva ovce

Glumica Marija Petronijević svoj život nastavila je daleko od očiju javnosti, a mir je pronašla u rodnom selu.

Zabava 07.06.2021 | 21:43
Lijepa Marija živi bez glume, na selu i čuva ovce

Najveće iznenađenje za nju je bilo kada joj je nepoznati čovek poklonio ovcu sa kojom se glumica slikala i na lep način mu se zahvalila na poklonu. Marija danas ima stado ovaca, a sada je na svom Instagram profilu pokazala i njivu na kojoj njene ovčice pasu.

- Još uvek same biraju gde će... i sa svakim novim danom ih ima sve više - napisala je glumica.

Poznato je da je Marija, koju mnogi zovu srpskom Monikom Beluči, svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni.

Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica živi na relaciji Beograd - selo Visibaba, ali i kada boravi u prestonici retko kad se pojavljuje na javnim događajima, a glavna preokupacija joj je zemljoradnja, kao i domaće životinje.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Milos

07.06.2021 20:19

Bravo Marija, to samo pokazuje da si vrijedna i da si ljudina, ne sramis se pokazati gdje si i sta si a mnoge dame bi i hljeba zeljele ali nebi otisle odakle su sisle

ODGOVORITE
Name

Dobro plaćena

07.06.2021 20:51

...da glumi pastirku... Ma dajte, kod nas je sve patetika... Da napusti glumu i da se da na selo i živi od ovčarenja!? Pa zar mislite da je ovo istina!? Pa na Balkanu je smrtni grijeh spomenuti selo. Oni koji su sa sela su još u davna vremena radili sve da se domognu grada i onda su pljuvali po selu. Danas da se neko vrati na selo je nemoguće. Ni kad se moglo lijepo živjeti od seoskog posla, bježali ljudi u gradove!

ODGOVORITE
Name

Sta ti

08.06.2021 04:09

Trabunjas,Marija stvarno živi i radi na selu,ima jedan od ljepših jagodnjaka i radi i te kako. Ne unizavaj nečiju ljudskost ako si ne informiran…. Jos uvek ima i dobrih i poštenih…

Name

kum

08.06.2021 05:28

Istina je sto si napisao, iz mog sela otisao je u grad jer nece placa prevoz i sad poslije rada i zivota u gradu ide u susjedno selo da posjeti "etno selo" 3 stare kucetine.

Name

Realno

07.06.2021 21:54

I meni je neraelno al haj ako njoj jest, svaka joj cast. Nema tu profita nikakvog samo djeluje ,ko nije sa tim bitisao a posebno ona kao sama to radi, ma...To ti je iz supljeg u prazno, da bi to radio moras uloziti mnogooo para pa onda od to malo profita pokrivas prethodno ulozeno. Ne govorim o onim sto imaju po 500 ili 1000 ovaca, mogu nesto zaraditi al ni njima nije lako i tezak je to posao. Ruku na srce djeluje ovako fino kad procitas, odes na selo, uzivas i uzimas velike pare ali nije ni blizu istine

ODGOVORITE
Name

dobro jutro

08.06.2021 04:30

Ti si ponos nas sviju i bravo lijepa glumice. Oni sto po BG glume prominenciju i slikaju se pored zidina oni neznaju sta bi trebali znati a sa silikonom i tehnikom odusevljavaju seljake pod satorima za visoke pare. Ja sam isto u mladosti kad sam isao na more cjelom komsiluku slao razglegnice kako se odmaram a neznam kome je bilo gore onm hrvatu sto je spavao pod stepenicama ili meni.

ODGOVORITE
Name

ja sam opet

08.06.2021 04:37

Ja sam gledao u svajcarskoj kako ima pasa koji su obuceni da cuvaju ovce pa ne znam dali bi tebi pomoglo, ja sam sa sela i tamo sad nema nikoga a voliobi tako nesto imati. Sve naj bolje a tu su krivi nasi mediji.

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

08.06.2021 05:39

Koliko ste bolesni, ko je pominjao novac ili profit. Zašto uopšte komentarišete nešto što ne znate. Pročitaj i hajde dalje.

ODGOVORITE