Звезда планира селидбу: Урадићемо исто као Реал!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић открио је да планира градњу новог објекта у близини аеродрома "Никола Тесла".

Спорт 05.06.2021 | 00:55
Звезда планира селидбу: Урадићемо исто као Реал!

Тамо би црвено-бели играли утакмице, тренирали, али и остваривали приходе што тренутно, према његовим речима, нису у могућности.

Терзић је у интервјуу за лист "Експрес" је објаснио да размишља о алтернативним варијантама када је реч о инфраструктури, и самог стадиона, али и помоћнх објеката.

"Ми смо у Љутице Богдана власници 16,5 хектара земље и причамо о томе као о неком капиталу, а не добијамо ништа. Заправо, имамо само расходе у износу од 250.000 евра колико плаћамо порез на имовину граду Београду", навео је Терзић.

Он је истакао да ће Звезда урадити исто што и Реал Мадрид када је био у тој ситуацији.

"Стадион је направљен далеке 1963, ван сваке памети наслоњен је са све четири трибине на земљу тако да немамо ни један једини квадратни метар пословног или стамбеног простора на најскупљој локацији у Београду. Људи из света кад дођу не могу да се начуде на каквој локацији имамо шест помоћних терена. Истина имао је то и Реал око стадиона Сантијаго Бернабеу, али је све изместио и направио тренинг камп", подсећа Терзић и додаје:

"Урадиће то и Звезда! Близу смо договора да купимо 20 хектара земље на позицији близу аеродрома и да направимо наш тренинг камп, да се комплетно преселимо тамо. То је будућност Црвене звезде", закључио је Звездан Терзић.

У звездашким круговима претходних гоидина се причало о новом стадиону, било је и конкурса са предлозима, али од појаве пандемије коронавируса није се превише причало о томе.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ШВРЋКО

05.06.2021 04:52

Једна је Звезда.Терзић је сила.Браво,само напред.

ОДГОВОРИТЕ