Сулејман Величанствени и Шехерзада поново постају родитељи, ситно броје!

Шехерезада у коју је била заљубљена цела Турска, а и многи из околних земаља, броји дане до трећег одласка у породилиште.

Забава 04.06.2021 | 20:39
Сулејман Величанствени и Шехерзада поново постају родитељи, ситно броје!

Бергузар Корел и њен супруг Халит Ергенч ускоро ће поново постати родитељи, а принови се највише радују синови славног глумачког пара Али и Хан.

Упркос армијама обожавалаца и причама да се разводе због његове наводне прељубе, Бергузар и 12 година старији Халит делују као да никад нису били срећнији. По објавама на друштвеним мрежама рекло би се да им није било нимало досадно током изолације, али је евидентно да главну реч у њиховом дому воде – деца.

Пастелне нијансе и дрво преовладавају у кући с погледом на Босфор, уливајући јој осећај топлине и комфора. Док је лепа Шехерезада у другом стању има прилику да се бави и стварима за које раније није имала много времена. Тако је мало преуредила ентеријер, а недавно се на „Инстаграму“ похвалила и новом кухињом. Омиљени кутак коначно је креиран по њеној мери.

- Волим када је све на свом месту, у томе сам перфекциониста. Мора да се зна ред и шта где треба да стоји. Сада напокон могу да уживам - каже лепа глумица.

(Курир.рс/Ало.рс фото:принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар