Пуцао из аутоматске пушке, ухапсила га жандармерија

Мушкарац са подручја општине Лопаре, чији су иницијали П.Л. ухапшен је након пријаве да је у видно алкохолисаном стању пуцао из аутоматске пушке.

Република Српска 04.06.2021 | 10:46
Пуцао из аутоматске пушке, ухапсила га жандармерија

Мушкарца П.Л. из Пипера ухапсили су припадници Јединице жандармерије Полицијске управе Бијељина, а алкотестирањем је утврђено да је имао 2,74 промила алкохола у организму, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Случај је пријављен Полицијској станици Лопаре синоћ у 21.25 часова, чији су припадници одмах обезбиједили лице мјеста.

О догађају је обавијештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње, као и да се догађај документује извјештајем о постојању основа сумње да су почињена кривична дјела угрожавања сигурности и изазивања опште опасности.

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

аћим

04.06.2021 12:04

Срамота, треба командира ПС Лопаре одмах смјенити кад није у стању да лиши слободе лице које је тако алкохолисано и пуцало, него зове жандармерију из Бијељине.Такав командир није достојан да буде позорник а камоли да руководи станицом када за све зове БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ациме

04.06.2021 12:10

Реци нам гдје су ти те Лопаре?

Name

Ре ре ацим

04.06.2021 13:19

На ста ти се зивот своди ако барем једном седмицно не сидјес у Лопаре, центар је то, сва десавања су у том граду

Name

Ре Аћиме

05.06.2021 05:58

Командир ПС је ванстраначка личност.Он је у радном односу, требао бих се водити дисциплински поступак.А не ти бих, одмах политику.То је професионалац, који ради посао како треба.Појма немаш о полицијском послу и овлаштењима, јер за овакве случајеве и пистоји жабдармерија.По теби жандармерија служи за вртиће.