Pucao iz automatske puške, uhapsila ga žandarmerija

Muškarac sa područja opštine Lopare, čiji su inicijali P.L. uhapšen je nakon prijave da je u vidno alkoholisanom stanju pucao iz automatske puške.

Republika Srpska 04.06.2021 | 10:46
Pucao iz automatske puške, uhapsila ga žandarmerija

Muškarca P.L. iz Pipera uhapsili su pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Bijeljina, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,74 promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Lopare sinoć u 21.25 časova, čiji su pripadnici odmah obezbijedili lice mjesta.

O događaju je obaviješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje, kao i da se događaj dokumentuje izvještajem o postojanju osnova sumnje da su počinjena krivična djela ugrožavanja sigurnosti i izazivanja opšte opasnosti.

(Srna) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

aćim

04.06.2021 12:04

Sramota, treba komandira PS Lopare odmah smjeniti kad nije u stanju da liši slobode lice koje je tako alkoholisano i pucalo, nego zove žandarmeriju iz Bijeljine.Takav komandir nije dostojan da bude pozornik a kamoli da rukovodi stanicom kada za sve zove BN.

ODGOVORITE
Name

Acime

04.06.2021 12:10

Reci nam gdje su ti te Lopare?

Name

Re re acim

04.06.2021 13:19

Na sta ti se zivot svodi ako barem jednom sedmicno ne sidjes u Lopare, centar je to, sva desavanja su u tom gradu

Name

Re Aćime

05.06.2021 05:58

Komandir PS je vanstranačka ličnost.On je u radnom odnosu, trebao bih se voditi disciplinski postupak.A ne ti bih, odmah politiku.To je profesionalac, koji radi posao kako treba.Pojma nemaš o policijskom poslu i ovlaštenjima, jer za ovakve slučajeve i pistoji žabdarmerija.Po tebi žandarmerija služi za vrtiće.