Јовановић: Да ме нису напали, не би било ничега

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић открио је јутрос шта се десило у инцидента који се догодио среду увече у Новом Београду.

Србија 03.06.2021 | 07:13
Јовановић: Да ме нису напали, не би било ничега

Поводом информација у медијима да је он наводно демолирао локал брзе хране, Јовановић је истакао да је у среду увече ишао да да изјаву у полицији поводом напада навијача.

"Отишао сам да дам изјаву као и сваки други човек... То нису пренели медији, то су писали "Курир", "Нова", па су сви развалчили", казао је Јовановић у изјави за ТВ Прва.

Он је потврдио да су га у среду увече напале припадници навијачке групе "Хијене".

"Све је снимљено, нека се гледа. Баш ме брига шта пишу таблоиди, нека славе те хулигане, али се нећу склањати са пута. Овде живим", објаснио је лидер ЛДП.

Говорећи о инциденту, потврдио је да је разбио излог и навео да овај атак није први.

"Ово није први... Редовно ме чекају као и синоћ. Бацио сам столицу у стакло, јесам. Јер они само тај језик разумеју, ниједан други. Ово је проблем, а није проблем Бетон хала... то не може да очекује од мене. Нисам дошао код њих, они су дошли код мене. Нек ме заобизлазе на улици, не интересује ме. Да ме нису напали, не би било ничега", истакао је Јовановић.

Казао је да сада "не зна да ли ће поднети пријаву", и истиче да није контактирао адвоката.

(Б92)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

МТ

03.06.2021 05:27

Па ко си ти да се неко склања од тебе и да те заобилази на улици. Није то само твоја улица. Ја колико знам људи се склањају само од опасне животиње а ако сматраш да си ти опасна животиња онда је уреду. Треба тебе у кавез па да се нико не склања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

03.06.2021 06:32

По писању се види да ниси дорастао ни име Господина Јовановића да поменес. Дакле, језик за зубе. Не срамоти се.

Name

Ацо

03.06.2021 06:32

Велики поздрав за Чеду.Човјек је за 10.

Name

Полуписмен

03.06.2021 06:56

Дај сјаси и не паметуј, цовјек има право да зиви слободно у својој земљи без обзира на политицко опредјељење. Нагледали смо се ми политицких прогона. Погресно је повијати кицму пред мангупима, некад се мора и силом одговорити. Скоро смо видјели како правосудје у Требињу казњава противнике резима, а о сумњивим задесима нема потребе коментарисати

Name

Ја

03.06.2021 06:58

Не волим Цеду али је у праву!!! Каква је то дрзава која толико стити и гура навијаце. Они су највеци сљам у Србији. Дилери дроге, рекетаси, пљацкаси.... Ето вам Беливука

Name

Ре Ја

03.06.2021 09:20

Управо те карактеристике које су наведене за навијаче описују особине и карактер дрогераша и мафијаша Чеде.

Name

ре

03.06.2021 11:07

Чедомире боли те брига имаш паре са својом породицом можеш живјети гдје год пожелиш у свијету далеко од ове славенске харамбашке заостале нецивилизације.

Name

Јоца

03.06.2021 07:10

Јовановиц је на веце зло Србског народа после другог свјеског рата,

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМЕН

03.06.2021 10:49

ЦЕДА ЈОВАНОВИЦ је један мали незнацајни СИЛЕДзија

Name

Мики

03.06.2021 07:12

Одговор за зога са потписом ЈА . Све сто сте написали за те који су имали сукобе са Цедом то је управо Цеда , наркоман , рекетас и остало сто стоји у васем тексту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

03.06.2021 07:18

Цуј напали га навијаци па он разбио излог И ударао полицијско ауто. А од тзв напада ни огреботине. Бајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

03.06.2021 11:47

Одговор за ПОЛУПИСМЕН Дали сматраш да само појединци имају право да слободно живе у својој земљи уз то могу да лупају излоге, шутирају полицијска и цивилна аута и све то оправдавају нападом навијача. Потом изјава да треба да му се склањају и да га заобилазе на улици. Посматрај мало ствари са грађанске стране а не са политичке. Је.али те политичари.

Name

Ре МТ

03.06.2021 13:06

Не сматрам ја ниста, вец зивим на Балкану. Бог ми дао оци за гледање и цитање, слух за слусање а мозак за промисљање. Насе "дрзаве" су далеко од дрзава. Закони, институције, функционери, политицари, слузбеници итд (извињавам се ако сам ста прескоцио) нису подредјени зивоту градјана вец интересима странака, а цесто и самим појединцима из владајуцих странака. Далеко смо ми од демократског градјанског друства у коме су правила јасна и иста за свакога. Не браним ја хулиганство, вец ми дјелује да људи пуцају по савовима и да це нам то пуцање донијети пуно насиља у будуцности. Политицари производе сиротињу, а друствима у којима је пуно сиротиње лако се влада и увелико манипулисе. Али да не буде да је све црно, нисмо ми (Балкан) једини такав слуцај на планети, има тих појава у земљама трецег свијета колико хоцес. Ми (вецина) цемо сами изабрати да ли цемо постати одговорно демократско друство или заостали Балкан, ми бирамо. Теско је разумјети колико ти "институције" могу загорцати зивот уколико то лицно не дозивис. Наси зивоти су се свели на свакодневно размисљање о политици и навијању за овог или оног, постаје све јадније. Све мање размисљамо о образовању и одгоју, култури, књизевности, науци, етици, породици, спорту...

Name

Јузни вјетар

03.06.2021 10:20

Цедо смири се не лупај излоге,

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико из масе

03.06.2021 10:21

Чедо изјавио у своју одбрану да је каменом гађао змаја кога је фулао а камен завршио случајно у излогу. ПС Змаја је јахала Денерис Таргаријен лично.

ОДГОВОРИТЕ