Једно лице ухапшено због убиства на Сокоцу

- Лице чији су иницијали Р.Ђ. са Сокоца је убијено, а припадници Полицијске управе Источно Сарајево ухапсили су М.К. због сумње да је починило ово кривично дјело.

Република Српска 01.06.2021 | 10:32
Једно лице ухапшено због убиства на Сокоцу

Убиство је пријављено јуче око 13.30 часова Полицијској станици Соколац.

Након тога је извршен увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Осумњичено лице ће данас уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предато Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево на даље поступање.

У току је документовање кривичних дјела убиство и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, преноси Срна. 

Како преноси Српска инфо, Мирко Ковачевић ухапшен је због сумње да је јуче у Сокоцу несретним случајем убио свог комшију и пријатеља Радомира Ђерића (62), 

Овдје се ради о несретном случају, јер Ковачевић није имао намјеру да убије Ђерића, али је ухапшен и још увијек се налази на криминалистичкој обради у полицији.

Како Српскаинфо сазнаје, они су комшије и јуче је Ђерић са сином дошао код Ковачевића.

– Они су сједили у радионици у склопу куће и у једном тренутку је наводно Ковачевић кренуо да потражи неки дио и тада је пао. Он је код себе имао пиштољ, а када је пао пиштољ је опалио и хитац је погодио несретног Ђерића. Он је од задобијене ране убрзо преминуо – прича извор Српскаинфо.

Додаје да и свједоци који су били у кући потврдили да се овако десио овај случај.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЈЕЛ ОПЕТ КРАДЈА КОЛА

01.06.2021 09:19

ЈЕЛ ОПЕТ КРАДЈА КОЛА. ПА ИМАЈУ ЛИ ТИ ГОРЕ ИШТА ДРУГО РАДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

01.06.2021 14:49

Ако вец ниси у току о цему се ради мозда би било боље да и не коментарисес

Name

Зоки

01.06.2021 21:55

А овај по куци пистољ , и то јос напуњен носи? Ма ово је дивљи ”запад”

Name

Соколац

01.06.2021 09:26

СТРАСНО КОД НАС У СОКОЦУ СУМАРИ НОСЕ ПИСТОЉЕ У ХОТЕЛУ И У КАФИЋИМА ИСТО КАО ОЛОВКУ И ТО НИКО НЕ РЕАГУЈЕ . И КАД СЕ ДЕСИ НЕСТО ОВАКО ОНДА КУКУ . ЦРНИ И НЕСРЕТНИ . ПРЉАВИ У ДУШИ МЕДО КОВАЧЕВИЋ МАШЕ ПИШТОЉЕМ ПО ГРАДУ И ОНДА КАЖУ НЕХОТИЦА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

иницијатор

01.06.2021 09:42

Туга и жалост,Соколац је изгубио једног јунака,борца,ловца,риболовца механичара,друга и пријатеља,комшију,једну личност која ја зрачила позитивном енергијом и када му је било најтеже.Остат ће велика празнина коју нико никада неће попунити.Дјецо буди те јаки и поносни на свог оца.Молим се Богу да вам да снаге да ову тугу преболите и наставите тамо гдје је РАПА стао.Нека му је лака црна земља и вјечна слава.

ОДГОВОРИТЕ