Jedno lice uhapšeno zbog ubistva na Sokocu

- Lice čiji su inicijali R.Đ. sa Sokoca je ubijeno, a pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su M.К. zbog sumnje da je počinilo ovo krivično djelo.

Republika Srpska 01.06.2021 | 10:32
Jedno lice uhapšeno zbog ubistva na Sokocu

Ubistvo je prijavljeno juče oko 13.30 časova Policijskoj stanici Sokolac.

Nakon toga je izvršen uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Osumnjičeno lice će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalje postupanje.

U toku je dokumentovanje krivičnih djela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, prenosi Srna. 

Kako prenosi Srpska info, Mirko Kovačević uhapšen je zbog sumnje da je juče u Sokocu nesretnim slučajem ubio svog komšiju i prijatelja Radomira Đerića (62), 

Ovdje se radi o nesretnom slučaju, jer Kovačević nije imao namjeru da ubije Đerića, ali je uhapšen i još uvijek se nalazi na kriminalističkoj obradi u policiji.

Kako Srpskainfo saznaje, oni su komšije i juče je Đerić sa sinom došao kod Kovačevića.

– Oni su sjedili u radionici u sklopu kuće i u jednom trenutku je navodno Kovačević krenuo da potraži neki dio i tada je pao. On je kod sebe imao pištolj, a kada je pao pištolj je opalio i hitac je pogodio nesretnog Đerića. On je od zadobijene rane ubrzo preminuo – priča izvor Srpskainfo.

Dodaje da i svjedoci koji su bili u kući potvrdili da se ovako desio ovaj slučaj.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

JEL OPET KRADJA KOLA

01.06.2021 09:19

JEL OPET KRADJA KOLA. PA IMAJU LI TI GORE IŠTA DRUGO RADITI.

ODGOVORITE
Name

Miki

01.06.2021 14:49

Ako vec nisi u toku o cemu se radi mozda bi bilo bolje da i ne komentarises

Name

Zoki

01.06.2021 21:55

A ovaj po kuci pistolj , i to jos napunjen nosi? Ma ovo je divlji ”zapad”

Name

Sokolac

01.06.2021 09:26

STRASNO KOD NAS U SOKOCU SUMARI NOSE PISTOLJE U HOTELU I U KAFIĆIMA ISTO KAO OLOVKU I TO NIKO NE REAGUJE . I KAD SE DESI NESTO OVAKO ONDA KUKU . CRNI I NESRETNI . PRLJAVI U DUŠI MEDO KOVAČEVIĆ MAŠE PIŠTOLJEM PO GRADU I ONDA KAŽU NEHOTICA .

ODGOVORITE
Name

inicijator

01.06.2021 09:42

Tuga i žalost,Sokolac je izgubio jednog junaka,borca,lovca,ribolovca mehaničara,druga i prijatelja,komšiju,jednu ličnost koja ja zračila pozitivnom energijom i kada mu je bilo najteže.Ostat će velika praznina koju niko nikada neće popuniti.Djeco budi te jaki i ponosni na svog oca.Molim se Bogu da vam da snage da ovu tugu prebolite i nastavite tamo gdje je RAPA stao.Neka mu je laka crna zemlja i vječna slava.

ODGOVORITE