Петровићу говориш неистине, забави се ‘својим двориштем'!

- На састанку са повјереником Извршног комитета СНСД-а, Лука Петровић је изнио низ неистина у вези са Општином Билећа, а све стручно бјежећи од 22 милиона КМ, односно катастрофалне цифре, која представља дуг, кога је Општини Билећа оставила његова власт – истакао је Мато Вујовић, предсједник Скупштине општине Билећа.

Република Српска 31.05.2021 | 10:33
Петровићу говориш неистине, забави се ‘својим двориштем'!

Вујовић каже да је индикативно што се Петровић бави Билећом а никада није поменуо тренутно највећи проблем у Билећи, а то је вишак од чак 80 запослених у општинских органима.

„Можда је разлог и већ пронађено рјешење за овај проблем. Пошто се представља као велики душебрижник народа Херцеговине, ми сматрамо да је тај проблем ријешен и да ће Лука вишку радника билећке општинске администрације понудити нова радна мјеста“, казао је Вујовић.

Он каже да је проблем грађанима Билеће направила бивша СНСД власт, па би сада било у реду да им та иста власт помогне. 

„Надамо се да сљедећа изјава Луке Петровића о Билећи, неће бити везана за лажи и нетачне информације, него за конкретна радна мјеста, која ће понудити вишку радника билећке општинске администрације. Наравно, на томе ћемо му бити захвални!“ – казао је предсједник билећке скупштине. 

Колико се представници СНСД-а „брину" о стању у општини Билећа, наглашава Вујовић, показује и податак да су је прво финансијски уништили, а затим тужили за неисплаћене одборничке и друге  накнаде.

„Луки поручујемо да ћемо у Билећи стати у крај криминалу, уцјенама и неморалу и да би било добро да се позабави мало „својим двориштем"“, изјавио је Мато Вујовић, предсједник Скупштине општине Билећа

(БН) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Требиње

31.05.2021 08:48

Највеци криминилац у овој дрзави је лука петровиц.Цовјек си је умислио да је бог,свемогуци црвени лопов.Једино сто га занима је како извуци паре из Електропривреде и уцјењивати младе и лијепе дјевојке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2021 09:40

Тај Лука је зрео за затвора и конфискацију имовине коју је покрао од народа Херцеговине. Црвена багро крај вам се близи.

Name

Црвени сектаси су сви исти

31.05.2021 09:52

Само се смјењују кроз разоткривене афере, и разлиците нацине поткрадања Републике Српске,

Name

Ре

31.05.2021 13:05

Направио лијепу хацијенду себи. Вјероватно од плате.

Name

Па зар

31.05.2021 09:31

Нико не може стати у крај овом Петровићу и СНСД секти. Гдје год су они ту је и криминал неслућених размјера. Све сто узму у руке девастирају опљачкају и задузе и онда својим гласилима ртрс.АТВ, правдају и лазу народ. Ако их народе оставимо и после 2022 на власти, макар и у мјесној заједници, бићемо криви поколењима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Накнаде

31.05.2021 09:40

Тужили, за одборничке накнаде. Јадни ли смо ми, ко нам све сједи у општинским скупштинама.А прво одборничке накнаде, а онда брига за ''оне'' који су вас изабрали. Чиста комерцијала у мали мозак, још мањи је мозак код народа, који вам даде глас. Измјена изборног Закона, да накнада буде као у ''Титино доба'', једно засједање, једна дневница, а не плата, радио не радио и луд бих се постидео, ко нам све сједи у којекаквим Скупштинама. нажалост, паметни и поштени су зашутјели 92 друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

31.05.2021 10:14

То Мате недај да те млате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

31.05.2021 11:14

Свака цаст Мато,тај висак који су напримали отпустите па нека их Лука иМиљан воде у своја предузеца.Изврсити ревизију и све лопове потрпати тамо гдје им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.06.2021 02:21

Ви сте Хезеговци тотално подбацили кад 100 посто не подрзасте Драсковица и Вукановица на прослим изборима! А ови вас довели до теске биједе, просјацког стапа! И ми који не зивимо у Хецеговини видимо колико је тај Петровиц корумпиран и гладан! Тај гази преко зивих и мртвих.

ОДГОВОРИТЕ