Petroviću govoriš neistine, zabavi se ‘svojim dvorištem'!

- Na sastanku sa povjerenikom Izvršnog komiteta SNSD-a, Luka Petrović je iznio niz neistina u vezi sa Opštinom Bileća, a sve stručno bježeći od 22 miliona КM, odnosno katastrofalne cifre, koja predstavlja dug, koga je Opštini Bileća ostavila njegova vlast – istakao je Mato Vujović, predsjednik Skupštine opštine Bileća.

Republika Srpska 31.05.2021 | 10:33
Petroviću govoriš neistine, zabavi se ‘svojim dvorištem'!

Vujović kaže da je indikativno što se Petrović bavi Bilećom a nikada nije pomenuo trenutno najveći problem u Bileći, a to je višak od čak 80 zaposlenih u opštinskih organima.

„Možda je razlog i već pronađeno rješenje za ovaj problem. Pošto se predstavlja kao veliki dušebrižnik naroda Hercegovine, mi smatramo da je taj problem riješen i da će Luka višku radnika bilećke opštinske administracije ponuditi nova radna mjesta“, kazao je Vujović.

On kaže da je problem građanima Bileće napravila bivša SNSD vlast, pa bi sada bilo u redu da im ta ista vlast pomogne. 

„Nadamo se da sljedeća izjava Luke Petrovića o Bileći, neće biti vezana za laži i netačne informacije, nego za konkretna radna mjesta, koja će ponuditi višku radnika bilećke opštinske administracije. Naravno, na tome ćemo mu biti zahvalni!“ – kazao je predsjednik bilećke skupštine. 

Кoliko se predstavnici SNSD-a „brinu" o stanju u opštini Bileća, naglašava Vujović, pokazuje i podatak da su je prvo finansijski uništili, a zatim tužili za neisplaćene odborničke i druge  naknade.

„Luki poručujemo da ćemo u Bileći stati u kraj kriminalu, ucjenama i nemoralu i da bi bilo dobro da se pozabavi malo „svojim dvorištem"“, izjavio je Mato Vujović, predsjednik Skupštine opštine Bileća

(BN) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Trebinje

31.05.2021 08:48

Najveci kriminilac u ovoj drzavi je luka petrovic.Covjek si je umislio da je bog,svemoguci crveni lopov.Jedino sto ga zanima je kako izvuci pare iz Elektroprivrede i ucjenjivati mlade i lijepe djevojke.

ODGOVORITE
Name

Re

31.05.2021 09:40

Taj Luka je zreo za zatvora i konfiskaciju imovine koju je pokrao od naroda Hercegovine. Crvena bagro kraj vam se blizi.

Name

Crveni sektasi su svi isti

31.05.2021 09:52

Samo se smjenjuju kroz razotkrivene afere, i razlicite nacine potkradanja Republike Srpske,

Name

Re

31.05.2021 13:05

Napravio lijepu hacijendu sebi. Vjerovatno od plate.

Name

Pa zar

31.05.2021 09:31

Niko ne može stati u kraj ovom Petroviću i SNSD sekti. Gdje god su oni tu je i kriminal neslućenih razmjera. Sve sto uzmu u ruke devastiraju opljačkaju i zaduze i onda svojim glasilima rtrs.ATV, pravdaju i lazu narod. Ako ih narode ostavimo i posle 2022 na vlasti, makar i u mjesnoj zajednici, bićemo krivi pokolenjima.

ODGOVORITE
Name

Naknade

31.05.2021 09:40

Tužili, za odborničke naknade. Jadni li smo mi, ko nam sve sjedi u opštinskim skupštinama.A prvo odborničke naknade, a onda briga za ''one'' koji su vas izabrali. Čista komercijala u mali mozak, još manji je mozak kod naroda, koji vam dade glas. Izmjena izbornog Zakona, da naknada bude kao u ''Titino doba'', jedno zasjedanje, jedna dnevnica, a ne plata, radio ne radio i lud bih se postideo, ko nam sve sjedi u kojekakvim Skupštinama. nažalost, pametni i pošteni su zašutjeli 92 druge.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

31.05.2021 10:14

To Mate nedaj da te mlate.

ODGOVORITE
Name

Ja

31.05.2021 11:14

Svaka cast Mato,taj visak koji su naprimali otpustite pa neka ih Luka iMiljan vode u svoja preduzeca.Izvrsiti reviziju i sve lopove potrpati tamo gdje im je mjesto.

ODGOVORITE
Name

Re

01.06.2021 02:21

Vi ste Hezegovci totalno podbacili kad 100 posto ne podrzaste Draskovica i Vukanovica na proslim izborima! A ovi vas doveli do teske bijede, prosjackog stapa! I mi koji ne zivimo u Hecegovini vidimo koliko je taj Petrovic korumpiran i gladan! Taj gazi preko zivih i mrtvih.

ODGOVORITE