Калабић напада Жељку, а Додик га награђује?!

Драго Калабић, некадашњи високи функционер Секте, тешко, по Додиковом налогу, оптужио Жељку Цвијановић да “уништава СНСД у Прњавору”, да је “срушила скупштинску већину”, а њеног мужа Александра за криминалне радње; Калабић се, у договору са Додиком, враћа на чело ОО СНСД Прњавор

Република Српска 29.05.2021 | 20:31
Калабић напада Жељку, а Додик га награђује?!

Пише: Слободан Васковић

Драго Калабић, некадашњи високи функционер СНСД-а из Прњавора, који и данас контролише значајан дио Општинског одбора Секте из тог мјеста, жестоко је распалио на свом ФБ профилу по Жељки Цвијановић.

Оптужио је Цвијановићку да уништава СНСД у Прњавору, а њеног мужа Александра за криминалне радње и послове са прњаворским, како је рекао, “Електром”.

Калабић тврди да Цвијановићка и њен муж, преко Горана Слијепчевића Брбље контролишу начелника општине Дарка Томаша и да га Брбљо “постројава три пута дневно”.

Оптужио је Цвијановићку и за рушење већине у Скупштини општине Прњавор коју је донедавно држао СНСД, али су је преузеле опозиционе странке.

Нема дилеме да иза овог атака Калабића на Цвијановићку и њеног мужа стоји Милорад Додик.

Додик, према мојим информацијама, намјерава да распусти ОО СНСД Прњавор, након губитка скупштинске већине, и за повјереника именује управо Калабића.

Посебан разлог за то је што је Томаш, након пада скупштинске већине СНСД-а, индиректно оптужио Додика да стоји иза тог пројекта. Томаш јесте особа од повјерења Цвијановићке.

Калабићев пост са његовог ФБ профила, објављен 29.05.о.г., преносим у цијелости и без икаквих измјена

Жељка Цвијановић никада ништа добро није урадила за Прњавор. Иако је била министар, Предсједник владе, Предсједник Републике, у Прњавору није отворила ни једно радно мјесто, ни једну фабрику, ни један капитални пројекат. Све се свело на пар кречења по Прњавору, преко њој оданих криминалаца за велике паре. 2014.г ја сам у Сарајеву договорио са Електро преносом БиХ и његовим директором Матаном Жарићем постављање велике трафо-станице у Прњавору вриједне преко 10 милиона марака. 

Чим је 2015 Цвијановићева  дошла у Управни одбор Електропреноса одмах је то скинула јер је то Калабић договорио. Тиме је уништила Прњавор у енергетском смислу и оставила га без могућности да ријеши своје горуће питање. Али јој није сметало да своје подобне приватне фирме пошаље у Херцеговину да раде милионске послове за Електропренос. 

Жељка Цвијановић наставља да уништава прњаворски СНСД преко свог Високог представника за Прњавор Горана Слијепчевића Брбље. Брбљо Дарку Томаша постројава 3 пута дневно. Ако било шта одбије за 7 минута зове Александар Цвијановић, а за 15 мин. и сама Предсједницу. Сва запослења и постављена по Брбљином захтјеву решавају се за пар сати а сви уносни послови Брбљи дају без тендера. Брбљин и Ацин кубик бетона у Прњаворском Електру кошта 400 км. 

Због криминала и радова на Дому здравља иза којих стоје Ацо и Брбљо срушена је већина у СО Прњавор. Али њих то не интересује. Жељка и Александар Цвијановић су из Прњавора отишли као губитници, пуни комплекса и фрустрација. Они мрзе Прњавор и зато га уништавају преко групе својих послушника које су насилно инсталирали у Прњавору и иза којих неће остати ништа добро. Лука Петровић рекао Томашу да му цури вријеме  и пред свима му припријетио "Знаш како сам те онда спашавао"....

хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Бањалукааа

29.05.2021 18:47

Није само да у Прњавору није бјела цизма нист отворила од творница...вец црвена секта није отворила у 15 и кусир година у ентитету нису отворили ни једну фабрику..вец и оно сто је радило субзатворили а и пустос остављају иза себе..то је фактицно стање реп.српске...назалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бела цизмица

29.05.2021 19:18

Па зар стварно овај народ неце и немозе да свати да Додик и његови полтрони плацкају и краду само за себе гдје је Додик до сада несто обецано урадио .Свисмо оцевидци снимка када пред изборе обецава глупим Добојлијама даце да да сто милиона марака за изградњу болнице коју никад ни камен темељац неце из ријеке Босне да извади а камоли болницу да направи .Народ то немозе да свати да је Додик један велики преварант и мафијас-

Name

Гојко

29.05.2021 19:20

САМО КАД СЕ БУДЕ ИСЛО НА РОБИЈУ ИЦЕ ЗЕЉКА А НЕ ДОДИК ЗАТО СТО ЈЕ ДОДИК ПРИЦА ЊЕНИМ УСТИМА И КРАО ОНО ЗАСТО ОНА СНОСИ ОДГОВОРНОСТ.

Name

Гаврило

29.05.2021 19:36

Све је то од зла оца и јос горе мајке. Битанге.

Name

Нострадамус

29.05.2021 21:05

Спомињете беле цизмице и секту па зар не видите послије секте опет секта.Неце Зељка у затвор јер то неце дозволити ни Додик ни Калабиц.Па гдје је разлика измедју Зељке Томаса Додика Висковица Калабица.Ако неко види разлику да ми објасни и да ли русењем Томаса се руси Секта.Ја видим да Секта+(Секта-Секта)=Секта.

Name

ЛУДАЦКА ЗЕМЉА

29.05.2021 21:19

ПА СТА РЕАЛНО АРОГАНТНА УЦИТЕЉИЦА ЕНГЛЕСКОГ МОЗЕ ОТВОРИТИ. ДАЈТЕ. НИЈЕ СТВАР У ЗЕЉКИ. СТВАР ЈЕ У ЗНАЊУ. А ПО ТОМ СУ ИСТИ ЈЕР ЈЕ И КАЛАБИЦ КОЊ. КОЛИКО ЈЕ ОН УКРАО МАРКУ ПАВИЦУ. СВЕ ЈЕ ТО ГОЛИ СЉАМ.

Name

Министар

30.05.2021 06:07

Додик је Станарима дао опстину. Прије 7-8 година и да је био само умјеран, никада не би изгубио. Посто је наступао како је наступао, днс, пдп, сдс су усли у борбу заједно за ус и скинули додикове криминалце. Замислите ста су радили када су се социјалисти, днс и ус организовали са пдпом и сдсом.

Name

бл

29.05.2021 19:48

Баш ми је жао, и то 113%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

29.05.2021 19:53

Она везе нема о политици а и прича као неки дрвосјеча.Незнам дали је икад и 1 + доњела својој странци.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

29.05.2021 19:53

Какво бљување и некултура(сектина метода).Само поврацају једни на друге.Фуј , одвратно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука

30.05.2021 07:11

Друже, ста очекивати од полуписмених, неотесаних папака. У главу ништа не улази ако су у џепу пар покрадени милиона. Румунски рецепт би то све довео на право мјесто.

Name

Зоки

29.05.2021 20:11

Народе драги имали игдје на свијету веце криминалне власти и људи који воде један Народ. Катастрофа!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знаци

29.05.2021 20:13

И Цвијановицка и Висковицка напунили бисаге....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

29.05.2021 20:25

Дарко Томаш је од Прњавора "града кестенова", направио град безнзинских пумпи. На релацијо од кружног тока на Вијаци па до кружног тока на улазу у град (1,5 км раздаљине) је изграђено 10 пумпи а сада се гради још једна и то на веома проблематичној локацији - урбанистичким "подвигом" за ту пунмпу гради се код надвожњака подпорни зид висок 10 метара а у то гротло су смјештене цистерене. Ако ова пумпа добије употребну дозволу онда овај начелник мора отићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

29.05.2021 20:46

Тек Зибл и стан од Зиблаа за свекра земљорадника па продали!!!!бахацењее куповина папакааа будзет 10 милионаа срамни веци нег у Вуцица!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwе

30.05.2021 03:59

Па јел' ова тука више добила велики или макар мали из Русије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган сдс

30.05.2021 05:57

Каква је ово сермија,сви редом. Жалосно је само што ове будале и сизофреницари представљају овај добри и напаћени народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви

30.05.2021 07:03

Сви знају да је Томаш пијун Зорана Тегелтије и Жељке Цвијановиц , читава Бањалука годинама упозорава Додика да Тегелтија хињски поставља све своје кадрове и лобира заједно са Жељком и Лукачем против Додика , Бањалучани нису казнили Додика због њега већ због Жељке , Тегелтије и Мркоњичког клана , Шпирића , Лукача , дакле врло једноставно ако је уопште Додик разуман , мора се ријешити набројаних они су му заболи нож у леђа а тек ће ако их се не ријеши на вријеме , Тегелтија само хода по амбасадама и пљује по Додику а украо је више од Додика , По Сарајеву се увелико шпекулише да се Тегелтија увелико спрема да буде заштићени свједок сарадник јер зна се ко ће све бити ухапшен ускор.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2021 10:31

Зар о овој секти има неко постен?

Name

ПР

30.05.2021 19:25

Прњавор је потопљен искљуциво због кадрова кои се бахате из СНСД-а. Томас свалер, Калабиц пропао ко зетон, Зељка снаица њу народ обозава све мој до мојега.

ОДГОВОРИТЕ