Kalabić napada Željku, a Dodik ga nagrađuje?!

Drago Kalabić, nekadašnji visoki funkcioner Sekte, teško, po Dodikovom nalogu, optužio Željku Cvijanović da “uništava SNSD u Prnjavoru”, da je “srušila skupštinsku većinu”, a njenog muža Aleksandra za kriminalne radnje; Kalabić se, u dogovoru sa Dodikom, vraća na čelo OO SNSD Prnjavor

Republika Srpska 29.05.2021 | 20:31
Kalabić napada Željku, a Dodik ga nagrađuje?!

Piše: Slobodan Vasković

Drago Kalabić, nekadašnji visoki funkcioner SNSD-a iz Prnjavora, koji i danas kontroliše značajan dio Opštinskog odbora Sekte iz tog mjesta, žestoko je raspalio na svom FB profilu po Željki Cvijanović.

Optužio je Cvijanovićku da uništava SNSD u Prnjavoru, a njenog muža Aleksandra za kriminalne radnje i poslove sa prnjavorskim, kako je rekao, “Elektrom”.

Kalabić tvrdi da Cvijanovićka i njen muž, preko Gorana Slijepčevića Brblje kontrolišu načelnika opštine Darka Tomaša i da ga Brbljo “postrojava tri puta dnevno”.

Optužio je Cvijanovićku i za rušenje većine u Skupštini opštine Prnjavor koju je donedavno držao SNSD, ali su je preuzele opozicione stranke.

Nema dileme da iza ovog ataka Kalabića na Cvijanovićku i njenog muža stoji Milorad Dodik.

Dodik, prema mojim informacijama, namjerava da raspusti OO SNSD Prnjavor, nakon gubitka skupštinske većine, i za povjerenika imenuje upravo Kalabića.

Poseban razlog za to je što je Tomaš, nakon pada skupštinske većine SNSD-a, indirektno optužio Dodika da stoji iza tog projekta. Tomaš jeste osoba od povjerenja Cvijanovićke.

Kalabićev post sa njegovog FB profila, objavljen 29.05.o.g., prenosim u cijelosti i bez ikakvih izmjena

Željka Cvijanović nikada ništa dobro nije uradila za Prnjavor. Iako je bila ministar, Predsjednik vlade, Predsjednik Republike, u Prnjavoru nije otvorila ni jedno radno mjesto, ni jednu fabriku, ni jedan kapitalni projekat. Sve se svelo na par krečenja po Prnjavoru, preko njoj odanih kriminalaca za velike pare. 2014.g ja sam u Sarajevu dogovorio sa Elektro prenosom BiH i njegovim direktorom Matanom Žarićem postavljanje velike trafo-stanice u Prnjavoru vrijedne preko 10 miliona maraka. 

Čim je 2015 Cvijanovićeva  došla u Upravni odbor Elektroprenosa odmah je to skinula jer je to Kalabić dogovorio. Time je uništila Prnjavor u energetskom smislu i ostavila ga bez mogućnosti da riješi svoje goruće pitanje. Ali joj nije smetalo da svoje podobne privatne firme pošalje u Hercegovinu da rade milionske poslove za Elektroprenos. 

Željka Cvijanović nastavlja da uništava prnjavorski SNSD preko svog Visokog predstavnika za Prnjavor Gorana Slijepčevića Brblje. Brbljo Darku Tomaša postrojava 3 puta dnevno. Ako bilo šta odbije za 7 minuta zove Aleksandar Cvijanović, a za 15 min. i sama Predsjednicu. Sva zaposlenja i postavljena po Brbljinom zahtjevu rešavaju se za par sati a svi unosni poslovi Brblji daju bez tendera. Brbljin i Acin kubik betona u Prnjavorskom Elektru košta 400 km. 

Zbog kriminala i radova na Domu zdravlja iza kojih stoje Aco i Brbljo srušena je većina u SO Prnjavor. Ali njih to ne interesuje. Željka i Aleksandar Cvijanović su iz Prnjavora otišli kao gubitnici, puni kompleksa i frustracija. Oni mrze Prnjavor i zato ga uništavaju preko grupe svojih poslušnika koje su nasilno instalirali u Prnjavoru i iza kojih neće ostati ništa dobro. Luka Petrović rekao Tomašu da mu curi vrijeme  i pred svima mu priprijetio "Znaš kako sam te onda spašavao"....

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Komentari / 20

Ostavite komentar
Name

Banjalukaaa

29.05.2021 18:47

Nije samo da u Prnjavoru nije bjela cizma nist otvorila od tvornica...vec crvena sekta nije otvorila u 15 i kusir godina u entitetu nisu otvorili ni jednu fabriku..vec i ono sto je radilo subzatvorili a i pustos ostavljaju iza sebe..to je fakticno stanje rep.srpske...nazalost...

ODGOVORITE
Name

Bela cizmica

29.05.2021 19:18

Pa zar stvarno ovaj narod nece i nemoze da svati da Dodik i njegovi poltroni plackaju i kradu samo za sebe gdje je Dodik do sada nesto obecano uradio .Svismo ocevidci snimka kada pred izbore obecava glupim Dobojlijama dace da da sto miliona maraka za izgradnju bolnice koju nikad ni kamen temeljac nece iz rijeke Bosne da izvadi a kamoli bolnicu da napravi .Narod to nemoze da svati da je Dodik jedan veliki prevarant i mafijas-

Name

Gojko

29.05.2021 19:20

SAMO KAD SE BUDE ISLO NA ROBIJU ICE ZELJKA A NE DODIK ZATO STO JE DODIK PRICA NJENIM USTIMA I KRAO ONO ZASTO ONA SNOSI ODGOVORNOST.

Name

Gavrilo

29.05.2021 19:36

Sve je to od zla oca i jos gore majke. Bitange.

Name

Nostradamus

29.05.2021 21:05

Spominjete bele cizmice i sektu pa zar ne vidite poslije sekte opet sekta.Nece Zeljka u zatvor jer to nece dozvoliti ni Dodik ni Kalabic.Pa gdje je razlika izmedju Zeljke Tomasa Dodika Viskovica Kalabica.Ako neko vidi razliku da mi objasni i da li rusenjem Tomasa se rusi Sekta.Ja vidim da Sekta+(Sekta-Sekta)=Sekta.

Name

LUDACKA ZEMLJA

29.05.2021 21:19

PA STA REALNO AROGANTNA UCITELJICA ENGLESKOG MOZE OTVORITI. DAJTE. NIJE STVAR U ZELJKI. STVAR JE U ZNANJU. A PO TOM SU ISTI JER JE I KALABIC KONJ. KOLIKO JE ON UKRAO MARKU PAVICU. SVE JE TO GOLI SLJAM.

Name

Ministar

30.05.2021 06:07

Dodik je Stanarima dao opstinu. Prije 7-8 godina i da je bio samo umjeran, nikada ne bi izgubio. Posto je nastupao kako je nastupao, dns, pdp, sds su usli u borbu zajedno za us i skinuli dodikove kriminalce. Zamislite sta su radili kada su se socijalisti, dns i us organizovali sa pdpom i sdsom.

Name

bl

29.05.2021 19:48

Baš mi je žao, i to 113%.

ODGOVORITE
Name

Fenix

29.05.2021 19:53

Ona veze nema o politici a i priča kao neki drvosječa.Neznam dali je ikad i 1 + donjela svojoj stranci.?

ODGOVORITE
Name

Marko

29.05.2021 19:53

Kakvo bljuvanje i nekultura(sektina metoda).Samo povracaju jedni na druge.Fuj , odvratno.

ODGOVORITE
Name

Poruka

30.05.2021 07:11

Druže, sta očekivati od polupismenih, neotesanih papaka. U glavu ništa ne ulazi ako su u džepu par pokradeni miliona. Rumunski recept bi to sve doveo na pravo mjesto.

Name

Zoki

29.05.2021 20:11

Narode dragi imali igdje na svijetu vece kriminalne vlasti i ljudi koji vode jedan Narod. Katastrofa!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Znaci

29.05.2021 20:13

I Cvijanovicka i Viskovicka napunili bisage....

ODGOVORITE
Name

Василије

29.05.2021 20:25

Дарко Томаш је од Прњавора "града кестенова", направио град безнзинских пумпи. На релацијо од кружног тока на Вијаци па до кружног тока на улазу у град (1,5 км раздаљине) је изграђено 10 пумпи а сада се гради још једна и то на веома проблематичној локацији - урбанистичким "подвигом" за ту пунмпу гради се код надвожњака подпорни зид висок 10 метара а у то гротло су смјештене цистерене. Ако ова пумпа добије употребну дозволу онда овај начелник мора отићи.

ODGOVORITE
Name

A

29.05.2021 20:46

Tek Zibl i stan od Ziblaa za svekra zemljoradnika pa prodali!!!!bahacenjee kupovina papakaaa budzet 10 milionaa sramni veci neg u Vucica!!!

ODGOVORITE
Name

Wwe

30.05.2021 03:59

Pa jel' ova tuka više dobila veliki ili makar mali iz Rusije.

ODGOVORITE
Name

Dragan sds

30.05.2021 05:57

Kakva je ovo sermija,svi redom. Žalosno je samo što ove budale i sizofrenicari predstavljaju ovaj dobri i napaćeni narod

ODGOVORITE
Name

Svi

30.05.2021 07:03

Svi znaju da je Tomaš pijun Zorana Tegeltije i Željke Cvijanovic , čitava Banjaluka godinama upozorava Dodika da Tegeltija hinjski postavlja sve svoje kadrove i lobira zajedno sa Željkom i Lukačem protiv Dodika , Banjalučani nisu kaznili Dodika zbog njega već zbog Željke , Tegeltije i Mrkonjičkog klana , Špirića , Lukača , dakle vrlo jednostavno ako je uopšte Dodik razuman , mora se riješiti nabrojanih oni su mu zaboli nož u leđa a tek će ako ih se ne riješi na vrijeme , Tegeltija samo hoda po ambasadama i pljuje po Dodiku a ukrao je više od Dodika , Po Sarajevu se uveliko špekuliše da se Tegeltija uveliko sprema da bude zaštićeni svjedok saradnik jer zna se ko će sve biti uhapšen uskor.....

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2021 10:31

Zar o ovoj sekti ima neko posten?

Name

PR

30.05.2021 19:25

Prnjavor je potopljen iskljucivo zbog kadrova koi se bahate iz SNSD-a. Tomas svaler, Kalabic propao ko zeton, Zeljka snaica nju narod obozava sve moj do mojega.

ODGOVORITE