Хаџифејзовић дао изјаву у полицији након пријетњи

Сенад Хаџифејзовић, уредник и водитељ Централног дневника на Фаце ТВ, дао је синоч изјаву полицији, потврђено је за портал Радиосарајево.ба из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС).

Босна и Херцеговина 29.05.2021 | 09:54
Хаџифејзовић дао изјаву у полицији након пријетњи

Наиме, синоћ је, за сада непозната особа, покушала ући у просторије Фаце ТВ-а те упутила пријетње Хаџифејзовићу и новинарима ове телевизијске куће.

“Ми смо око 22 сата добили информацију да је одређена особа покушала ући у просторије Фаце ТВ-а. Наша екипа је након тога отишла пред сједиште Фаце ТВ-а у Босмал Цитy Центру у Сарајеву, како би утврдила о чему се ради. У току је истрага”, додали су из МУП-а КС.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Истина

29.05.2021 08:54

Подршка Сенаду и Фаце ТВ. Мора се стати у крај државној мафији која дјелује у име 3 пламена који јој дају своје гласове. А племена гладних стомака, за болесну дјецу скупљају новац, све опљачкано, уништено. Доста је више. НЕ у име народа!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свако ко изговори ријец

29.05.2021 11:42

Против мафије прогласавају га издајником бр. 1. сатанизују и буквално униставају на све нацине..... Али висе нас је, удрузити снаге, избити полуге моци мафије....

Name

Борац

29.05.2021 09:30

А када рудоња прети новинарима,он се не хапси.

ОДГОВОРИТЕ