Hadžifejzović dao izjavu u policiji nakon prijetnji

Senad Hadžifejzović, urednik i voditelj Centralnog dnevnika na Face TV, dao je sinoč izjavu policiji, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Bosna i Hercegovina 29.05.2021 | 09:54
Hadžifejzović dao izjavu u policiji nakon prijetnji

Naime, sinoć je, za sada nepoznata osoba, pokušala ući u prostorije Face TV-a te uputila prijetnje Hadžifejzoviću i novinarima ove televizijske kuće.

“Mi smo oko 22 sata dobili informaciju da je određena osoba pokušala ući u prostorije Face TV-a. Naša ekipa je nakon toga otišla pred sjedište Face TV-a u Bosmal City Centru u Sarajevu, kako bi utvrdila o čemu se radi. U toku je istraga”, dodali su iz MUP-a KS.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Istina

29.05.2021 08:54

Podrška Senadu i Face TV. Mora se stati u kraj državnoj mafiji koja djeluje u ime 3 plamena koji joj daju svoje glasove. A plemena gladnih stomaka, za bolesnu djecu skupljaju novac, sve opljačkano, uništeno. Dosta je više. NE u ime naroda!!!!

ODGOVORITE
Name

Svako ko izgovori rijec

29.05.2021 11:42

Protiv mafije proglasavaju ga izdajnikom br. 1. satanizuju i bukvalno unistavaju na sve nacine..... Ali vise nas je, udruziti snage, izbiti poluge moci mafije....

Name

Borac

29.05.2021 09:30

A kada rudonja preti novinarima,on se ne hapsi.

ODGOVORITE