Ухапшени узнемиравао породицу премијера Црне Горе

Долазио на праг куће Кривокапића и износио захтјеве о саставу извршне власти, притом пријетећи и поручујући шта је све спреман да уради уколико га не послушају

Регион 26.05.2021 | 22:23
Ухапшени узнемиравао породицу премијера Црне Горе

Иста особа која је данас ухапшена пред породичном кућом премијера Здравка Кривокапића, и у новембру 2020. година мотала се око тог дома, пријетила и вријеђала супругу актуелног шефа Владе, сазнају "Вијести" незванично.

Службеници Управе полиције ухапсили су данас мушкарца, који је поново, око 15 часова, дошао испред исте куће и такође вријеђао супругу предсједника Владе.

Саговорник "Вијести" тврди да је та особа у новембру, уочи формирања Владе, дошла на праг куће Кривокапића и износила захтјеве о саставу извршне власти, притом пријетећи и поручујући шта је све спреман да уради уколико га не послушају.

Полиција је, наводно, оперативно провјеравала ту особу.

"Исти мушкарац је и касније на друштвеним мрежама писао бројне погрдне коментаре на рачун Кривокапића... Око 15 сати данас, шуњао се око куће, а онда и позвонио на капију. Након што је супруга предсједника Владе отворила врата, поново је почео са увредама", рекао је саговорник Вијести.

Убрзо је позвана полиција, па је та особа ухапшена на лицу мјеста.

Из Управе полиције нису се званично оглашавали тим поводом, као ни из подгоричког Основног државног тужилаштва.

(Вијести.ме)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Старе форе

26.05.2021 22:48

Ово смо виђали већ неколико пута у сусједној држави а и код нас. Кад треба нешто забашурити или прикрити онда као неко нападне главног лика и он одглуми жртву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

27.05.2021 05:56

лакоје ухапсит бједу фукару сто непохватате скаљарски клан или оне који дилују дрогу и убијају недузне или оне сто каматирају јадни народ

ОДГОВОРИТЕ