Uhapšeni uznemiravao porodicu premijera Crne Gore

Dolazio na prag kuće Krivokapića i iznosio zahtjeve o sastavu izvršne vlasti, pritom prijeteći i poručujući šta je sve spreman da uradi ukoliko ga ne poslušaju

Region 26.05.2021 | 22:23
Uhapšeni uznemiravao porodicu premijera Crne Gore

Ista osoba koja je danas uhapšena pred porodičnom kućom premijera Zdravka Krivokapića, i u novembru 2020. godina motala se oko tog doma, prijetila i vrijeđala suprugu aktuelnog šefa Vlade, saznaju "Vijesti" nezvanično.

Službenici Uprave policije uhapsili su danas muškarca, koji je ponovo, oko 15 časova, došao ispred iste kuće i takođe vrijeđao suprugu predsjednika Vlade.

Sagovornik "Vijesti" tvrdi da je ta osoba u novembru, uoči formiranja Vlade, došla na prag kuće Krivokapića i iznosila zahtjeve o sastavu izvršne vlasti, pritom prijeteći i poručujući šta je sve spreman da uradi ukoliko ga ne poslušaju.

Policija je, navodno, operativno provjeravala tu osobu.

"Isti muškarac je i kasnije na društvenim mrežama pisao brojne pogrdne komentare na račun Krivokapića... Oko 15 sati danas, šunjao se oko kuće, a onda i pozvonio na kapiju. Nakon što je supruga predsjednika Vlade otvorila vrata, ponovo je počeo sa uvredama", rekao je sagovornik Vijesti.

Ubrzo je pozvana policija, pa je ta osoba uhapšena na licu mjesta.

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali tim povodom, kao ni iz podgoričkog Osnovnog državnog tužilaštva.

(Vijesti.me)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Stare fore

26.05.2021 22:48

Ovo smo viđali već nekoliko puta u susjednoj državi a i kod nas. Kad treba nešto zabašuriti ili prikriti onda kao neko napadne glavnog lika i on odglumi žrtvu.

ODGOVORITE
Name

xxx

27.05.2021 05:56

lakoje uhapsit bjedu fukaru sto nepohvatate skaljarski klan ili one koji diluju drogu i ubijaju neduzne ili one sto kamatiraju jadni narod

ODGOVORITE