Хоће ли за улазак у БиХ бити потребан негативан тест?

Савјет министара Босне и Херцеговине требало би на сједници која је заказана за сутра, 26. маја, разматрати измјену одлуке о уласку странаца у Босну и Херцеговину која је посљедњи пут донијета у септембру прошле године због коронавируса.

Босна и Херцеговина 25.05.2021 | 21:17
Хоће ли за улазак у БиХ бити потребан негативан тест?

Потврдио је то данас министар безбједностиБиХ Селмко Цикотић одговарајући на тај начин посланици Савеза за бољу будућност (СББ) у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Едити Ђапо, која је упозорила на то јер важећа одлука не препознаје имунизизоване грађане или оне који су у посљедњих шест мјесеци пребољели Цовид-19.

Цикотић је навео да је Министарством на чијем је челу, још почетком маја упутило измјене и допуне те одлуке Генералном секретаријату Савјета министара, због чега би државни министри требали сутра и да је размотре. Цикотић се, такође, нада да ће она сутра бити усвојена.

Ђапо је током постављања питања министру на данашњој сједници Представничког дома упозорила да грађанима и даље треба негативан ПЦР тест те да одлука не препознаје вакцинисане особе или особе која су пребољеле Цовид-19.

(БН/Фокус)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Будзет

26.05.2021 00:12

Ово само може у накарадној БиХ отпремнина одлазак и одлазак у пензију свугдје знаци крај рада ово је чиста злоупотреба да је правна држава морали би вратити или би били процесуирани чисто варање државе !!!Све патриоте !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

26.05.2021 07:33

ма то је глупост све ко це да плаца тест ради туризма све пропаст долалис у свју дрзаву и тразе ти тест сваста то је лудило све оде хелац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

26.05.2021 16:20

Ста сте мислили наивни народе??? Није довољно продати само вакцине, треба тестове константно форсирати јер је то највеца и најбрза зарада.... То је монструозни, фасистицки план који се мора реализовати.... Спас је само у масовним протестима сиром свијета ако зелимо биолоски опстати!!!

ОДГОВОРИТЕ