Видео "Чарли ме угризао за прст" после 14 година продат и скидају га са Јутјуба!

Снимак два симпатична дечака објављен 2007. године продат је за 760.000 долара, а породица најављује да ће ускоро бити обрисан са Јутјуба где је у последњих 14 година сакупио преко 883 милиона прегледа.

Занимљивости 25.05.2021 | 16:24
Видео "Чарли ме угризао за прст" после 14 година продат и скидају га са Јутјуба!

Продаја је обављена у облику НФТ (нон-фунгибле токен), незамењивог криптографског токена који је заснован на технологији блокчејна и има сопствени дигитални потпис који служи као јавни документ, преко кога корисници могу да провере аутентичност и власништво имовине.

 

 

Преслатки видео из 2007. године, дуг само 55 секунди, подсећа нас на прве дане у историји интернета. На снимку се виде два брата, Хари и Чарли Дејвис-Кар који седе заједно у фотељи, а у једном тренутку Хари ставља Чарлију прст у уста, а овај га угризе.

„Чарли ме угризао за прст“, завапио је мали Хари и тако себе и брата претворио у интернет звезде.

Породица је видео понудила на аукцији тачно 14 година од дана када је снимак настао, а по окончању трансакције биће уклоњен са Јутјуба.

Хари данас има 17, а Чарли 15 година и кажу да као што су те 2007. године желели да поставе свој снимак на Јутјуб и испробају нову технологију, сада су желели да провере како функционише и ова нова технологија и свој видео претворе у криптовалуту.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Како

26.05.2021 11:49

Сладак видео и дјецаци.

ОДГОВОРИТЕ