Дадо проговорио о стрицу Шаку и открио у каквим су односима!

Дадо Полумента се повукао са јавне сцене на неко време, али је сад одлучио да се врати и настави да ради пуном паром.

Забава 24.05.2021 | 20:42
Дадо проговорио о стрицу Шаку и открио у каквим су односима!

Иако су неки певачи причали како му је жена забранила да пева, Дадо се само смешка и каже да ужива са породицом док чека треће дете.

Дадо признао да сујете на естради има и превише:
 
"У овом послу је има можда и највише, као и у глуми и политици. У сваком јавном послу сујете има на претек. Успех нико не прашта."

Уптан је да ли прати ли Звезде Гранда и да ли би волео да буде члан жирија, певач је ко из топа изјавио да не пропушта ниједну емисију, те да би и он вероватно био понекад грун према кандидатима:

"Пратим, то не пропуштам. Чак сам често помислио како бих волео да будем део тог жирија и кажем своје мишљење о појединцима, јер из моје перспективе често то буде контра од неких који доносе суд, највише због година. Ја сам доста ближи годинама и стилу тих такмичара за разлику од већине жирија."

На питање у каквим је односима са Шаком с обиром на то да круже разне приче о њиховом односу Дадо је изјавио да је више огуглао на све:

"Огуглао сам више на те наслове и приче везане за наш однос. Он је мој стриц првенствено и човек који ми је пуно помогао у животу и каријери и то никада нећу заборавити."

На самом крају је открио како се осећа по питању да постаје по трећи пут отац, и да ли се боји како ће толику децу извести на пут:

"Не бојим се ничега осим Бога, све излази из куће. Како их ми будемо васпитавали, такви ће бити. Тако да ће то бити деца пуна љубави и правих вредности."

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар