Dado progovorio o stricu Šaku i otkrio u kakvim su odnosima!

Dado Polumenta se povukao sa javne scene na neko vreme, ali je sad odlučio da se vrati i nastavi da radi punom parom.

Zabava 24.05.2021 | 20:42
Dado progovorio o stricu Šaku i otkrio u kakvim su odnosima!

Iako su neki pevači pričali kako mu je žena zabranila da peva, Dado se samo smeška i kaže da uživa sa porodicom dok čeka treće dete.

Dado priznao da sujete na estradi ima i previše:
 
"U ovom poslu je ima možda i najviše, kao i u glumi i politici. U svakom javnom poslu sujete ima na pretek. Uspeh niko ne prašta."

Uptan je da li prati li Zvezde Granda i da li bi voleo da bude član žirija, pevač je ko iz topa izjavio da ne propušta nijednu emisiju, te da bi i on verovatno bio ponekad grun prema kandidatima:

"Pratim, to ne propuštam. Čak sam često pomislio kako bih voleo da budem deo tog žirija i kažem svoje mišljenje o pojedincima, jer iz moje perspektive često to bude kontra od nekih koji donose sud, najviše zbog godina. Ja sam dosta bliži godinama i stilu tih takmičara za razliku od većine žirija."

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Šakom s obirom na to da kruže razne priče o njihovom odnosu Dado je izjavio da je više oguglao na sve:

"Oguglao sam više na te naslove i priče vezane za naš odnos. On je moj stric prvenstveno i čovek koji mi je puno pomogao u životu i karijeri i to nikada neću zaboraviti."

Na samom kraju je otkrio kako se oseća po pitanju da postaje po treći put otac, i da li se boji kako će toliku decu izvesti na put:

"Ne bojim se ničega osim Boga, sve izlazi iz kuće. Kako ih mi budemo vaspitavali, takvi će biti. Tako da će to biti deca puna ljubavi i pravih vrednosti."

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar